Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδια 63, 64 (19-5-2020) - Silver Award 1 - Στον ημιτελικό η Μαρία Μπέη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το επεισόδιο της Τρίτης 19 Μαΐου ξεκίνησε το Silver Award Week, μια ξεχωριστή σειρά δοκιμασιών για τους παίκτες του MasterChef 4.

Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έμεινε με 2 μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με 4, τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα και η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με 3, τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση. Ήταν μια καλή στιγμή στο διαγωνισμό, για να ξεκινήσει η καθιερωμένη μάχη που όλοι περίμεναν. Ξεκίνησε το Silver Award...

Κάθε ημέρα και ένας chef, κάθε μέρα θα διακρίνονται 2 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του, κάθε μέρα και ένας από αυτούς θα βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 10.000 ευρώ.

Με τους επίτιμους καλεσμένους chef Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά, να επιλέγουν τα υλικά για κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολα, όσο η φαινομενική απλότητα της φετινής Silver Week. Στη μαγειρική αρένα του MasterChef 4 κάθε Μέντορας θα μαγειρέψει με τα μέλη της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία σε δύο μόνο από εκείνους, να προκριθούν και να ακολουθήσουν τα βήματά του! Ο καλύτερος εκ των δύο περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό.

Οι διαγωνισμοί της εβδομάδας για το Silver Award ξεκίνησαν με την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και τους Γιώργο Λασκαρίδη, Μαρία Μπέη, Σταύρο Βαρθαλίτη και Μαριάννα Πουλμεντή. Για το πρώτο διαγωνιστικό μέρος, οι τέσσερις της ομάδας του Ιωαννίδη κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο με τα υλικά, που επέλεξε ο chef και παλαιότερος F&B Manager του διαγωνισμού, Δήμος Μπαλόπουλος.

Τα δύο καλύτερα πιάτα ήταν της Μαρίας Μπέη και του Γιώργου Λασκαρίδη, οι οποίοι στη συνέχεια πήραν μέρος σε νέα δοκιμασία.

Νικήτρια ήταν η Μαρία Μπέη, η οποία προκρίθηκε στο ημιτελικό και θα διαγωνιστεί με τους καλύτερους παίκτες από την ομάδα του Κοντιζά και του Κουτσόπουλου.

Δείτε στα βίντεο τα επεισόδια 63 και 64. Το επεισόδιο 63 (2ο βίντεο) είναι το MasterClass και προβλήθηκε λίγες ημέρες αργότερα (24-5-2020).