Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 58 (4-5-2020) - Η «επίθεση» της Μαρλέν στη Μαρία, η αντίδραση και το... αποτέλεσμα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέα εβδομάδα και νέες περιπέτειες μύρισαν στην ατμόσφαιρα της κουζίνας του MasterChef 4, του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Μαΐου, οι 11 του MasterChef 4 μπήκαν να μαγειρέψουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κάνουν ό,τι απαιτείται, προκειμένου να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τελικό.

Με την κάρτα Ασυλίας να είναι ξανά διαθέσιμη, ξεκίνησε το Mystery Box, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία στη συνέχεια είχε τη δυνατότητα να διαλέξει αν θέλει να μαγειρέψει στο Τεστ Δημιουργικότητας ή να παρακολουθήσει από τον εξώστη. Τελικά η Μάρλεν επέλεξε τον εξώστη. Επίσης, επέλεξε ποιος θα μαγειρέψει με πόσα και ποια υλικά.

Κάπου εκεί άρχισε μια αντιπαράθεση με τη Μαρία Μπέη, στην οποία η Μάρλεν έδωσε τα τρία δύσκολα υλικά, ενώ την κατηγόρησε ότι... παίζει βρώμικα.

Αργότερα η Μαρία είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρωμιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει...».

Ακολούθησε το Τεστ Δημιουργικότητας, στο οποίο η Μαρία Μπέη πήρε το... αίμα της πίσω, καθώς άκουσε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές για το πιάτο της. Μάλιστα, «ευχαρίστησε» και τη Μάρλεν για τα υλικά που της έδωσε...

Δείτε το απόσπασμα με τη Μαρία και τη Μάρλεν. Ολόκληρο το επεισόδιο 58 στο 2ο βίντεο.