Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 60 (11-5-2020) - Ομαδική Δοκιμασία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη, στο επεισόδιο της Δευτέρας 11 Μαΐου η 9η ομαδική δοκιμασία βρήκε την τελική, “χρυσή δεκάδα” του MasterChef 4, στο Νέο Μουσείο του ΟΣΕ.

Περιστοιχισμένοι από παλαιά βαγόνια και από τη γνωστή Ροτόντα, το χαρακτηριστικό ημικυκλικό μηχανοστάσιο, που χρονολογείται στις αρχές του 20ου αιώνα, οι δέκα του διαγωνισμού κλήθηκαν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο μενού.

Οι τρεις κριτές έφτασαν, οδηγώντας ένα τρίκυκλο, ενώ κάποια στιγμή τράκαραν και ξέσπασαν σε γέλια.

Οι παίκτες, που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (Mπλε και Kόκκινoυς), χρειάστηκε να δημιουργήσουν πιάτα βασισμένα στο μενού 100 ετών περίπου, όπως εκείνο του θρυλικού Orient Express το 1925!

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας, ενώ διάλεξε για αντίπαλο αρχηγό στην κόκκινη ομάδα τη Ντέμη Γεωργίου.

Με βάση τη γαλλική κουζίνα και τις γαλλικές τεχνικές, οι πενταμελείς ομάδες έπρεπε να «σαγηνεύσουν» γευστικά τον Chef της Γαλλικής Πρεσβείας,  Ζαν Μαρί Χόφμαν και τον γνωστό με τιμητικές διακρίσεις, «τεχνίτη» και βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, Stephan Buron.

• MasterChef 4 - Μαριάννα: «Κατερίνα χαίρομαι πάρα πολύ που έφυγες...»

Αρχηγοί και υπαρχηγοί κλήθηκαν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου... Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

Δείτε το επεισόδιο 60.