Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 67 (26-5-2020) - Ημιτελικός Silver Award - Στον τελικό Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα προηγούμενα επεισόδια της Silver Award Week κάθε Μέντορας μαγείρεψε με τα μέλη της ομάδας του. Ο καλύτερος από κάθε ομάδα πέρασε στον ημιτελικό, με φόντο τον τελικό και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Μαΐου έφτασε η ημέρα του ημιτελικού του Silver Award, όπου έδωσαν μαγειρική μάχη οι καλύτεροι: η Μαρία Μπέη από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ο Δημήτρη Μπέλλος από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και ο Τζον Ρεάνο από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο "Frankenstein". Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν σαφείς οδηγίες στους Μέντορές τους, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο. Μια δοκιμασία που θύμισε Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων.

Νικήτρια, μετά από απόφαση των κριτών, αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη, η οποία ήταν η πρώτη που πέρασε στον τελικό.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης και ο Τζον έδωσαν νέα μάχη, στην οποία έπρεπε να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο - όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας - έχοντας ως μοναδικό οδηγό τους τη γεύση, τις γνώσεις και τη μαγειρική τους ευφυΐα.

Οι κριτές αποφάσισαν ότι το καλύτερο πιάτο ήταν του Δημήτρη Μπέλου, ο οποίος στον τελικό θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Μαρία Μπέη.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε αντιμέτωπο το ζευγάρι, στην πιο ενδιαφέρουσα, ίσως, μονομαχία στο φετινό MasterChef.

Δείτε το επεισόδιο 67.