Breaking News

MasterChef 4 - Η Κατερίνα Λένη μίλησε για την αποχώρησή της: «Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Λένη αποχώρησε από το MasterChef 4 στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Μαΐου και σήμερα μίλησε για όλα στη «Φωλιά των Κου Κου». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Χθες δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία... Το προηγούμενο βράδυ (πριν την αποχώρηση) δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Γενικώς η προηγούμενη μέρα ήταν αρκετά φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε...

Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το Τεστ Δημιουργικότητας και το Mystery Box. Η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και την παραγωγή...

Το ίδιο βράδυ, που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα εγώ το δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου.

Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο, πέρα από αυτό που βλέπατε εσείς. Δεν υπήρχε τίποτα εpωτικό, τίποτα συναισθηματικό... Δεν τον μισώ, απλώς δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι...».

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.