Breaking News

Ο Matt Damon αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη του είχε προσβληθεί από κορονοϊό και ανάρρωσε (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Matt Damon και η πρώην μπαργούμαν Luciana Bozan Barroso έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, τη 13χρονη Isabella, την 11χρονη Gia και την 9χρονη  Stella. Όταν παντρεύτηκαν ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σεναριογράφος έγινε πατριός στη νεαρή κόρη της (44χρονης πλέον) Barroso από τον προηγούμενό της γάμο, την Alexia, η οποία είναι τώρα 21 ετών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Matt Damon αποκάλυψε ότι η Alexia (φωτογραφία κάτω) είχε προσβληθεί από κορονοϊό στην αρχή της πανδημίας, ενώ έμενε σε κολέγιο στη Νέα Υόρκη.

Ο 49χρονος ηθοποιός μίλησε στον σταθμό Spin 103.8's της Ιρλανδίας, όπου παραδέχτηκε ότι ο κορονοϊός «είναι τρομακτικός».

Ο Damon είχε ταξιδέψει με την οικογένειά του στην Ιρλανδία, όπου παραμένει στο προάστιο Dalkey στο Δουβλίνου, περιμένοντας να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Στη ραδιοφωνική συνομιλία του, αποκάλυψε: «Η μεγαλύτερη κόρη μας είναι στο κολέγιο, στη Νέα Υόρκη. Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό πολύ νωρίς, μαζί με τις συγκατοίκους της και ανάρρωσε. Αλλά τώρα όλοι είναι εντάξει».

Και πρόσθεσε: «Για τη μαμά της Luciana και τη μαμά μου... είναι τρομακτικό γι' αυτήν τη γενιά... Νομίζω ότι έχουμε πάρει όλοι το μήνυμα τώρα, όλοι τηρούν την κοινωνική αποστασιοποίηση και το πλύσιμο των χεριών. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά σίγουρα είναι τρομακτικό για τους γονείς μας».