Breaking News

Πέτρος Τατσόπουλος: «Η εντατική είναι βασανιστήριο... Όταν βγήκα είχα παραισθήσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές Οκτωβρίου του 2019 ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε νιώσει έντονο πόνο στο στήθος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Alpha και ζήτησε να αποχωρήσει. O γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου διαγνώσθηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο, ενώ λίγες ημέρες μετά πήρε εξιτήριο.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου εξήγησε γιατί οι Έλληνες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην πανδημία του κορονοϊού. 

Νωρίτερα είπε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Φόβο δεν έχω περισσότερο από όσο είχα περάσει, γιατί είναι πρόσφατο. Ξέρω ότι η μονάδα εντατικής θεραπείας είναι ένα βασανιστήριο, δεν είναι πλάκα...  

Μπορεί να βγεις από την εντατική με εγκεφαλική ή κινητική ή νεφρική ανεπάρκεια. Ένας από τους κινδύνους είναι ότι, λόγω των οπιούχων φαρμάκων που λαμβάνεις, βγαίνεις ψυχωτικός και έχεις παραισθήσεις. Βλέπεις ανθρώπους που δεν υπάρχουν... Μου συνέβη, σε όλους συμβαίνει. Είναι σαν να παίρνεις ναρκωτικά, LSD...

Συγκεκριμένα - το είχα γράψει και στα ΝΕΑ -, έβλεπα έναν τύπο κοντούλη, που ερχόταν με μια σακούλα να με στραγγαλίσει.

Σ' αυτήν την "ψιλοψυχωτική" κατάσταση, που βγαίνεις όταν ξυπνάς, μπορείς να μείνεις για πάντα. Υπάρχει κι αυτός ο κίνδυνος... Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις των επιζώντων αυτό υποχωρεί...»

Δείτε το βίντεο.