Breaking News

Σεφερλής: «Θα το ρισκάρω και θα ανεβάσω παράσταση - Θα έχει θέμα τον κορονοϊό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στο «Ευτυχείτε» για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας με τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά και το γιο τους, Χάρη.

Επίσης, ο κωμικός ηθοποιός σχολίασε το οικονομικό πλήγμα που έχουν υποστεί οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως και τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη...

Τα ζωντανά θεάματα και δρώμενα θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Ιουλίου και μόνο σε ανοικτούς χώρους. «Είναι δύσκολο με τα μέτρα της κυβέρνησης για έναν παραγωγό να ξεκινήσει μία παράσταση» τόνισε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Δεν έχουν γίνει διευκρινίσεις για τα ανοιχτά θέατρα».

«Ετοίμαζα παράσταση και περίμενα τις ανακοινώσεις. Περιμένω ακόμα τις καινούργιες διευκρινίσεις... Θα το ρισκάρω, όποια κι αν είναι η ημερομηνία γιατί έχω ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες μου (ηθοποιοί κλπ), που θέλουν να δουλέψουν. Είναι και μία εσωτερική ανάγκη μου... Τα μέτρα είναι και λίγο περίεργα... Στη σκηνή θα κρατάμε αποστάσεις 1.5 μ., αλλά στο καμαρίνι και στο διάδρομο δε θα είμαστε μαζί; Σκέφτομαι να κάνουμε με τους συνεργάτες μου τεστ για κορονοϊό ή ακόμη και να φοράνε μάσκες οι θεατές. Η παράσταση θα έχει ως θέμα τον κορονοϊό» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.