Breaking News

Β. Τριφύλλη: «Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο...» - «Η Μενεγάκη είναι από τα πιο έξυπνα πλάσματα που έχω γνωρίσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ψυχολογικά δεν είμαι πολύ καλά... αλλά νομίζω ότι γενικώς δεν είμαστε όλοι πολύ καλά» απάντησε η Βάσια Τριφύλλη, όταν ρωτήθηκε πώς βίωσε τον κορονοϊό.

Για τη μάχη της με τον καρκίνο στο παρελθόν, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»:

«Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έχω καρκίνο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "Αχ Παναγία μου, τι θα γίνει η μάνα μου". Δεν σκέφτηκα τι θα γίνω εγώ, που ήμουν νέα γυναίκα και στις δόξες μου τότε με το "Pαvτεβού στα Τυφλά"».

«Ποτέ δεν μετάνιωσα για το σκηνικό με τον Απόστολο Γκλέτσο και με στοιχίζει κιόλας γιατί με πονάει. Φυσικά έχουμε ξαναμιλήσει, από την πρώτη στιγμή» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Είναι από τα πιο έξυπνα πλάσματα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Της βγάζω το καπέλο και για την καριέρα που κατάφερε να κάνει από το τίποτα και για το γεγονός ότι αποφάσισε να αποχωρήσει στο απόγειό της. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από τη Ρούλα Κορομηλά».

«Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ψηλός και όμορφος αλλά δεν το' χει τηλεοπτικά. Αν καταφέρει να βρει έναν τρόπο και να μπει απ' την "κλειδαρότρυπα" θα είναι πάρα πολύ έξυπνος και είναι έξυπνος» είπε για τον παρουσιαστή του J2US.

«Το σeξ σαν πράξη κόβεται, σαν ιδέα και σαν άποψη ποτέ» κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.