Breaking News

Τ. Μπότση: «Πιστεύω στο Θεό και δε θέλω ο γάμος μου να είναι σαν... πανηγύρι - Πολιτικό δε θα έκανα ποτέ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μήνα πριν, στις αρχές Απριλίου, η Τζένη Μπότση «έλιωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram, που την έδειχνε να διαβάζει ένα παραμύθι στην κορούλα της, η οποία ήρθε στη ζωή στις 18 Νοέμβριου 2019.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η ηθοποιός μοιράστηκαν καθοριστικές στιγμές τους σε μία αποκαλυπτική συζήτηση.

Μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπότση μίλησε για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, την οποία είχε αποφασίσει να κρατήσει μυστική (δείτε το 2ο βίντεο), ακόμα και από συνεργάτες της στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος τη ρώτησε γιατί δεν παντρεύεται, απάντησε:

«Δεν ξέρω γιατί δεν παντρεύομαι... Μάλλον κάτι πρέπει να έχει κάνει η μαμά μου, γιατί έχει δύο κόρες και καμία δεν παντρεύτηκε.

Πιστεύω στο Θεό και θεωρώ ότι ο γάμος είναι ένα υπέροχο μυστήριο. Οπότε θυμώνω πάρα πολύ όταν πηγαίνω σ' αυτούς του γάμους που είναι σαν πανηγύρια. Και λέω "Τώρα, αυτό γιατί το κάνουμε;". Μία κοινωνική σύμβαση... Δε θέλω την κοινωνική σύμβαση, θέλω την ουσία. Αν, λοιπόν, είχα έναν σύντροφο, ο οποίος πίστευε όπως πιστεύω κι εγώ, θα μ' άρεσε να πάμε να παντρευτούμε και να πάρουμε αυτή την ευλογία. Επειδή, όμως, ο σύντροφός μου δεν πιστεύει, δε μ' αρέσει να το κάνω αυτό στα ψέματα.

Πολιτικό γάμο δε θα έκανα ποτέ, δε βρίσκω κανένα λόγο να κάνω πολιτικό γάμο. Αν έκανα, θα έκανα θρησκευτικό γάμο, για τη θρησκεία και όχι για την Εκκλησία. Δηλαδή, για την ουσία τη θρησκευτική και όχι την εκκλησιαστική. 

Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια στη ζωή μου. Τώρα επαναπροσδιορίζομαι. Θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο να πιστεύεις κάπου, σου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη...»

Δείτε τα βίντεο.