Breaking News

Χάρις Αλεξίου - Γιώργος Νανούρης: Εξομολογήσεις στο «Σημείο Συνάντησης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο προσωπικότητες, η τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης «αποκαλύφθηκαν» στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει και διηγήθηκαν βιώματα που τους καθόρισαν.

Το θεατρικό «Χειρόγραφο», ένα μονόπρακτο γραμμένο από την ίδια την τραγουδίστρια και σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Νανούρη, στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία τους και έτσι η σχέση, που ξεκίνησε ως δημιουργού και Μούσας, εξελίχθηκε στην πορεία σε σχέση εκτίμησης και φιλίας.

Η αγαπημένη φωνή της Ελλάδας, Χάρις Αλεξίου, περιέγραψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ανέβηκε σε θεατρικό σανίδι και τι ήταν αυτό που την ώθησε να το τολμήσει. Ακόμη, μίλησε για τη φετινή χρονιά-ορόσημο για την ίδια, καθώς συμπληρώνει πενήντα χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και έκανε έναν απολογισμό με τους σπουδαιότερους σταθμούς της καριέρας της και τις μεγαλύτερες εμπειρίες της. Επίσης, μίλησε για την απουσία των γονιών της, για έpωτες αλλά και για το πώς άλλαξε η ζωή της όταν έγινε η ίδια μητέρα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Νανούρης μίλησε για την τεράστια επιτυχία της παράστασης «Κατερίνα» και πώς εκείνη άλλαξε τη ζωή του και για το ποια ιδιότητα προτιμά, αυτή του σκηνοθέτη ή του ηθοποιού. Επίσης, μίλησε για το ρόλο που παίζει η Τέχνη στην καθημερινότητά του, περιέγραψε φοβίες και όνειρα, ενώ έδωσε και τις πρώτες πληροφορίες γύρω από την επόμενη συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου.