Breaking News

Χρανιώτης - Η νύχτα που η σύζυγός του τον «πέταξε» από το σπίτι: «Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στα «Μεσάνυχτα» τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί μέσα στον Ιούνιο με τη Γεωργία Αβασκαντήρα.

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε δηλώσει για την περίοδο της καραντίνας: «Δυστυχώς, δεν είμαι πολύ άντρας. Εννοώ ότι δεν κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι και δεν το λέω με καμία υπερηφάνεια. Θα' θελα πολύ να παίρνω τα τρυπάνια και να κάνω χειρωνακτικές εργασίες. Βέβαια, αυτό άλλαξε κατά την περίοδο της καραντίνας... Πήγα σε έναν φίλο μου στη σχολή και τον βοήθησα να τη βάψει, γιατί ήθελα να μάθω για να βάψω εγώ το δωμάτιο του μωρού. Άρχισα να μαγειρεύω και να φτιάχνω το πρωινό στη Γεωργία, οπότε, με έναν περίεργο τρόπο, καλλιέργησα τον ανδρισμό του. Αισθάνομαι πιο άντρας τώρα, τουλάχιστον απέναντι στα μάτια της γυναίκας μου».

Ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια ότι η Γεωργία, πριν λίγο καιρό, του ζήτησε να πάρει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι:

«Κατά την εγκυμοσύνη μαθαίνεις καταρχήν ότι "ο γάιδαρος πετάει"... Όταν είναι εντελώς παράλογη, φροντίζεις με έναν τρόπο να της το υπενθυμίσεις. 

Μια μέρα με πέταξε έξω από το σπίτι! Ένα βράδυ που γύρισα, όχι πολύ αργά, αλλά είχα πάει για ένα ποτό μετά την παράσταση, για κάποιο λόγο με ήθελε δίπλα της. Ήμουν πολύ δίπλα της, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μου. Της είπα ότι " Αν θέλεις να πάμε σε κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακείο έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά".

Τη δεύτερη φορά με πήρε και ζήτησε την παρουσία μου πολύ έντονα. Πήγα και μου είπε να μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω. Το έκανα, ξέροντας, όμως, ότι στην επόμενη ώρα θα ήθελε να είμαι πίσω. Πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα και έκανα ένα τσιγάρο. Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο και γύρισα. Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο...».