Breaking News

Αγγελική Δαλιάνη: Ποια συνήθεια του Μάνου Παπαγιάννη την εκνευρίζει; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Δαλιάνη είχε παντρευτεί με τον Μάνο Παπαγιάννη το 2009. Οι δυο τους απέκτησαν δύο παιδιά, τη Λυδία, η οποία ήρθε στη ζωή το Μάιο της ίδιας χρονιάς και το Νικήτα, που γεννήθηκε πρόωρα το Σεπτέμβριο του 2017. Η όμορφη ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ» της ΕΡΤ:

«Δε θυμάμαι το όνομα του πρώτου μου έpωτα γιατί πρέπει να ήταν στο Δημοτικό, για να μη πω στο... Νηπιαγωγείο. Τον τελευταίο έpωτα τον λένε Εμμανουήλ Παπαγιάννη. Έχω κι έναν μετά απ' αυτόν, είναι ο γιος μου, Νικήτας.

Στον Μάνο μ' αρέσει, αλλά πολλές φορές μ' εκνευρίζει κιόλας, που σοβαρά θέματα και συζητήσεις τα γυρίζει στο χιούμορ και την πλάκα, γιατί θέλει να αποφορτίσει την κατάσταση. Αλλά εγώ θέλω να μιλήσω σοβαρά και είναι σπαστικό αυτό που κάνει. Είναι το πειραχτήρι του σπιτιού σε σημείο που λες "Άσε με τώρα. θέλω να ηρεμήσω".

Βλέπω πολύ τη σειρά "Τα Φιλαράκια". Θα μπορούσα να έχω εpωτευτεί τον Τζόι. Έχει πολλά στοιχεία κι ο Μάνος απ' τον Τζόι. Είναι κάπως έτσι, χαβαλετζής. Απ' τα κoρίτσια προτιμώ τη Φοίβη, αλλά... θα ήμουν η Ρέιτσελ.

Θα ήθελα να ήμουν πρωταγωνίστρια στην ταινία "Αμελί". Είμαι πολύ ρoμαντική. Όταν είχα δει την ταινία... αχ, το είχα ονειρευτεί πάρα πολλές φορές. Έλεγα "Θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτή..."».

Δείτε τα βίντεο.