Breaking News

Bollywood: Βρέθηκε νεκρός στα 34 του χρόνια ο Sushant Singh Rajput (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή το ανερχόμενο αστέρι του Bollywood, ο ηθοποιός Sushant Singh Rajput, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Όπως μεταδίδει το σάιτ του BBC, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Βομβάη, με την αστυνομία να θεωρεί ότι έθεσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Γεννημένος το 1986 στην πόλη Patna της πολιτείας Bihar, που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ινδίας, ο Rajput εγκατέλειψε τις σπουδές του στη μηχανική και ακολούθησε τον καλλιτεχνικό δρόμο. 

Ήταν δημοφιλής για ρόλους του τόσο στην τηλεόραση όσο και σε ταινίες. Ανάμεσα στις ταινίες που έπαιξε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος που τον έκανε περισσότερο γνωστό ήταν στο "M.S. Dhoni: The Untold Story" (2016), που την επόμενη χρονιά τον ανέδειξε καλύτερο άνδρα ηθοποιό στο Ινδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης. Η τελευταία ταινία του "Chhichhore" κυκλοφόρησε το 2019.

Η επιτυχία του στο Bollywood είχε ξεκινήσει στην ταινία "Kai po che!" (2013), η οποία ήταν η νικήτρια στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου.

Νωρίτερα είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση στη σειρά "Kis Desh Mein Hai Meraa Dil" (2008-2010). Επίσης, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στη σειρά "Pavitra Rishta" (2009-2014).


Πολλοί επώνυμοι αποτίουν φόρο τιμής στον Rajput, μέσω social media, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού της Ινδίας, Narendra Modi, ο οποίος έγραψε στο Twitter:

«Sushant Singh Rajput... ένας λαμπρός νέος ηθοποιός έφυγε τόσο νωρίς. Διακρίθηκε στην τηλεόραση και τις ταινίες. Η άνοδός του στον κόσμο της ψυγαγωγίας ενέπνευσε πολλούς και αφήνει πίσω του πολλές αξιομνημόνευτες ερμηνείες. Σοκαρισμένος από το χαμό του. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και τους θαυμαστές του».