Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή, ανήμερα της Παγκόσμιας Γιορτής του Πατέρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι πενθεί την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο.

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης ήταν ποιητής με το δημοσιογράφο και συνεργάτη της «Φωλιάς των Κου Κου» να δημοσιεύει ένα ποίημα του πατέρα του. Στην ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«"Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας", έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο. #rip #σαγαπω #fathersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Konstantinidis (@stefkonstantinidis) στις