Breaking News

«Είχα εpωτευτεί τον Αλέκο Αλεξανδράκη, αλλά δεν με συγκίνησε όταν συναντηθήκαμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Μου ζήτησαν να να πω το τραγούδι "Η δουλειά κάνει τους άντρες" και στην αρχή δεν ήθελα. Μου είπε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος "Σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει θα το πεις"... Η φωνή μου άλλαξε και νομίζω ότι τώρα τραγουδάω καλύτερα από ό,τι παλιά. Η Χαρούλα (Αλεξίου) ήταν πολύ καλή τραγουδίστρια, καλά κάνει και αποσύρεται. Εγώ δε νομίζω ότι είναι ώρα να αποσυρθώ» είπε η Ελένη Ροδά στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Όταν ήμουν μικρή στη Λάρισα και έβλεπα στις ταινίες τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τον είχα εpωτευτεί και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός, για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου...» εξομολογήθηκε η Ελένη Ροδά.

Και πρόσθεσε: «Έβγαλα λεφτά από τη δουλειά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1,5 εκατομμύριο... Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει κοντά, παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα κλπ και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου "Μάζεψε μ...ή π@@@α τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν"».