Breaking News

«Είχε γίνει ολόκληρος ντόρος με τους... εξωγήινους στο video clip του Δασκουλίδη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για περαστικά που σημειώθηκαν σε νυχτερινά κέντρα που εμφανίστηκε και όχι μόνο μίλησε ο Γιώργος Δασκουλίδης στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο τραγουδιστής είπε, μεταξύ άλλων:

«Πάνω στη σκηνή μου έχουν πετάξει πιρούνι. Με πέτυχε στο κεφάλι και έτρεχαν τα αίματα... Το χειρότερο είναι όταν τραγουδάς, που έρχονται και χορεύουν δίπλα σου και δεν προσέχουν. Αν σου σπρώξουν το μικρόφωνο σπάνε τα δόντια σου. Έχω σπάσει δόντια....

Το χειρότερο που μου έχει τύχει και μάλιστα φτάσαμε στο σημείο να γίνει και σύρραξη ήταν όταν κάποιος ερχόταν και με ενοχλούσε την ώρα που τραγουδούσα. Με αγκάλιαζε και με έσφιγγε. Του έλεγα "Άσε με, τραγουδάω"... Μία, δυο, τρεις, τέσσερις... δεν άντεξα. Τον άρπαξα και τον πέταξα... έπεσε πάνω στα τραπέζια κι έγινε ο χαμός μέσα στο μαγαζί.

Όταν γυρίζαμε με τον Κώστα Καπετανίδη το video clip για το "Όλα μου τα πήρες", ξαφνικά είδαμε ένα αντικείμενο να περνάει στον ουρανό... Μου είπε "Αυτό δεν φυσιολογικό"... Τελικά έστειλε το βίντεο στη NASA! Είχε γίνει ολόκληρος ντόρος εκείνη την εποχή με τους εξωγήινους στο video clip του Δασκουλίδη...».