Breaking News

Έλα στη θέση μου - Μιχάλης Μαρίνος: «Δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσω από τη σειρά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αποχωρεί την επόμενη σεζόν από τη σειρά «Έλα στη θέση μου» ο Μιχάλης Μαρίνος. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε δηλώσει: «Το διαζύγιο είναι βελούδινο, ουσιαστικά είναι κοινή συναινέσει. Και οι δύο πλευρές δεν ήθελαν. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο ρόλος του δε θα μπορούσε να εξελιχθεί περαιτέρω, ενώ θέλει να αφοσιωθεί και στην παρουσίαση της εκπομπής του στην ΕΡΤ».

Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν καλεσμένος στο «Έλα χαμογέλα», όπου - μεταξύ άλλων - επισήμανε για την αποχώρησή του από τη σειρά του Alpha:

«Σταματάει η συνεργασία μου με τη σειρά. Το σκέφτηκα πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί είναι μια πολύ ωραία σειρά και έχουμε πολύ αγαπημένο και ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Αλλά ήθελα λίγο, μετά από τέσσερα χρόνια, να μην πάω στο γύρισμα.

Είναι καθημερινό σίριαλ, πολλές οι ώρες γυρισμάτων, οι συνθήκες δύσκολες και, παρόλο που υπάρχει πολλή αγάπη, συζητήσαμε λίγο και εξέφρασα τους προβληματισμούς μου...

Δεν είναι μια απόφαση που πήρα εν θερμώ. Το σκέφτηκα πολύ, είπα να ρίξω λίγο τους τόνους, να επαναπροσδιορίσω τις προτεραιότητες μου και να δω άλλα πράγματα...».

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της.