Breaking News

ELIF: Επεισόδια 611 - 612 - 613, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 22/6/20 - Επεισόδιο 611: Ο Μουράτ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο θέλει να τον δει ο διευθυντής του και χαίρεται όταν μαθαίνει πως θα πάρει αύξηση. Ο Ορχάν ενημερώνει τον Γιουσούφ πως σύμφωνα με τις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας, ο Ονούρ ήταν αυτός, που έσπασε τη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου. Ο Γιουσούφ αποφασίζει προς το παρόν να μην κάνει τίποτα για αυτό. Η Ελίφ συνεχίζει να κάνει εξάσκηση με το βιολί αλλά δεν έχει βελτιωθεί καθόλου η απόδοσή της. Η Ιντζί δεν αντέχει να την ακούει. Η Ελίφ πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει να παίξει ποτέ σωστά αλλά όλοι της δείχνουν εμπιστοσύνη.

Ο Μουράτ ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στην Αϊλά αλλά εκείνη παραμένει σκεπτική. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει στην πόρτα. Η Αρζού την κατηγορεί πως χρησιμοποίησε την Γκόντζα για να της κάνει κακό. Πιστεύει πως εξαιτίας της Μελέκ έχασε το μωρό, που περίμενε.  Η Αρζού έχει παραισθήσεις και πιστεύει πως βλέπει στο σπίτι την Γκόντζα. Παθαίνει νευρική κρίση και χάνει τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα συνέρχεται και συνεχίζει να τους κατηγορεί όλους. Ο Σελίμ έρχεται και μένει άφωνος όταν βλέπει μπροστά του την Αρζού και θέλει να τη διώξει. Η Αρζού τους κατηγορεί για τον θάνατο του μωρού της. Τους λέει πως σκότωσαν την Τουγτσέ και το μωρό της.

Η Αλιγιέ λέει πως η Αρζού είναι τρελή ενώ όλοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Σελίμ. Η Μελέκ προτείνει να πάνε την Αρζού σπίτι της γιατί δεν είναι καλά και ο Σελίμ δέχεται απρόθυμα. Η Αρζού, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ επιβιβάζονται στο ταξί του Σελίμ με προορισμό το κτήμα. Όταν φτάνουν εκεί, όλοι νιώθουν περίεργα καθώς κάποτε ήταν το σπίτι τους. Ο Ουμίτ ανησυχεί όταν δεν μπορεί να εντοπίσει την Αρζού. Ο Γιουσούφ επισκέπτεται τη Λεϊλά και τη μητέρα της. Η Λεϊλά κάνει όνειρα για εκείνη και τον Γιουσούφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 611, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 23/6/20 - Επεισόδιο 612: Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ θυμούνται ευχάριστες στιγμές που έζησαν στο κτήμα.  Ο Γιουσούφ καλεί τη Μελέκ για να μάθει τι έχει συμβεί γιατί ξέρει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η Αρζού. Η Μελέκ προσπαθεί να του εξηγήσει πως δεν είχαν άλλη λύση από το να πάνε την Αρζού σπίτι της. Ο Ουμίτ βρίσκει την Αρζού σπίτι και της ζητάει να μην εξαφανιστεί έτσι ξανά γιατί ανησυχεί για εκείνη. Της ζητάει να του υποσχεθεί πως θα είναι προσεχτική τώρα που είναι έγκυος.  Η Αρζού το υπόσχεται αλλά σκέφτεται πως έχει κάποιες δουλειές πρώτα να τελειώσει. Η Λεϊλά ετοιμάζει ένα κέικ για τον Γιουσούφ και η μητέρα της τη ρωτάει για ποιο λόγο το κάνει αυτό.  Ο Γιουσούφ είναι με την Ελίφ στο βιβλιοπωλείο αλλά πρέπει να λείψει για 10 λεπτά για να πάει να πάρει μια παραγγελία.

Η Λεϊλά φτάνει στο βιβλιοπωλείο και βλέπει την Ελίφ και αρχίζει να της κάνει ερωτήσεις για τον Γιουσούφ.  Η Ελίφ της λέει πως ο Γιουσούφ θα επιστρέψει σε λίγο. Ενώ μιλάνε για τα μαθήματα της Ελίφ, από ένα βιβλίο της μικρής, πέφτει μια φωτογραφία με τη Μελέκ, τον Γιουσούφ και την Ελίφ. Η Λεϊλά γίνεται έξαλλη από θυμό και φεύγει αποφασισμένη να καταστρέψει τη ζωή της Μελέκ και της Ελίφ.  Ο Γιουσούφ πηγαίνει την Ελίφ σχολείο. Όταν όμως πηγαίνουν να την πάρουν μαζί με τη Μελέκ, η Ελίφ δεν είναι πουθενά. Ο Γιουσούφ προτείνει να πάνε στην αστυνομία αλλά η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της κόρης της.

Η Ελίφ ξυπνάει σε ένα περίεργο δωμάτιο και μια άγνωστή της γυναίκα μπαίνει μέσα. Της λέει πως η μητέρα της θα έρθει να την πάρει.  Στη συνέχεια η γυναικά τηλεφωνεί σε κάποιον στο τηλέφωνο και παίρνει εντολές. Η Μελέκ εισβάλει στο σπίτι της Αρζού και αναζητά την Ελίφ αλλά η Αρζού της λέει πως δεν έχει καμία σχέση. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ δεν την πιστεύουν. Δεν βρίσκουν πουθενά την Ελίφ και ο Γιουσούφ διαβεβαιώνει τη Μελέκ πως η Αρζού δεν θα γλυτώσει αυτή τη φορά. Η Ελίφ είναι κάπου κλειδωμένη και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 612, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 24/6/20 - Επεισόδιο 613: Η Μελέκ και ο Γιουσούφ εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ στο κτήμα. Η Αρζού δεν μπορεί να τους διώξει και έτσι καλεί την αστυνομία.  Ο Ουμίτ φτάνει και τους βλέπει. Τους ζητάει να φύγουν. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ αναγκάζονται να αποχωρήσουν. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού σχετικά και εκείνη απαντάει πως δεν έχει καμία σχέση. Η Λεϊλά πηγαίνει στο σπίτι της Σουλέ, εκεί όπου βρίσκεται η Ελίφ.  Η Σουλέ δεν καταλαβαίνει τι δουλειά έχει ένα κopιτσάκι στο σπίτι της και η Λεϊλά της λέει ψέματα. Η Σουλέ όμως δεν την πιστεύει. Όταν η Λεϊλά της λέει την αλήθεια, η Σουλέ τρελαίνεται. Πιστεύει πως διάλεξε τον χειρότερο τρόπο για να κερδίσει την καρδιά ενός άντρα.

Η Λεϊλά ζητάει από τη Σουλέ να πάει την Ελίφ στο πάρκο και εκείνη θα τις συναντήσει εκεί ώστε να τηλεφωνήσει στον Γιουσούφ και να του πει ότι βρήκε την Ελίφ.  Η Μελέκ σκέφτεται μήπως η Ελίφ επέστρεψε σπίτι αλλά η μικρή δεν είναι εκεί. Η Σουλέ περιμένει το τηλεφώνημα της Λεϊλά αλλά όταν καθυστερεί αποφασίζει να απομακρύνει μόνη της την Ελίφ από το σπίτι.  Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει και πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της. Η Σουλέ τρομοκρατείται επειδή η Ελίφ έχει χάσει τις αισθήσεις της.  Η Λεϊλά καλεί τον Γιουσούφ και του λέει πως είδε την Ελίφ στο πάρκο. Ο Γιουσούφ, ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν στο πάρκο. Σύμφωνα με το σχέδιο της Λεϊλά, η Σουλέ θα φέρει την Ελίφ πριν φτάσουν αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει.

Η Σουλέ αφήνει την αναίσθητη Ελίφ στην πόρτα του σπιτιού της Αρζού και εξαφανίζεται.  Η Αρζού δεν πιστεύει στα μάτια της και την τύχη της. Παίρνει την Ελίφ και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο.  Η Λεϊλά τηλεφωνεί στη Σουλέ και τη ρωτάει γιατί δεν έφερε την Ελίφ στο πάρκο. Η Σουλέ της λέει πως την πήγε στη μητέρα της. Η Ελίφ όσο έμεινε στο σπίτι της Σουλέ της είχε μιλήσει για την οικογένειά της και έτσι εκείνη θεώρησε πως έπρεπε να την πάει στο κτήμα, πιστεύοντας ότι ανήκει ακόμα στην οικογένεια Εμίρογλου. Στο πάρκο όλοι εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 613, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ