Breaking News

ELIF: Επεισόδια 609 - 610, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 18/6/20 - Επεισόδιο 609: Ο Ονούρ περπατάει μόνος του στην παραλία και είναι έξαλλος. Θέλει να πάρει εκδίκηση και να πληρώσει ο Γιουσούφ για όλα. Η Λεϊλά υποκρίνεται πως αισθάνεται άσχημα για ό,τι συνέβη με τον Ονούρ στα γενέθλια της Ελίφ. Ξεσπάει σε κλάματα και φεύγει αλλά έχει άλλο ένα σχέδιο. Ο Ονούρ σπάει με μια πέτρα τη βιτρίνα από το βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Οι γείτονες που τον βλέπουν, τον πιάνουν και τον χτυπάνε. Τον προειδοποιούν να μείνει μακριά από τον Γιοσούφ. Η Ελίφ σβήνει επιτέλους τα κεράκια στην τούρτα της και ανοίγει τα δώρα της. Το δώρο του Γιουσούφ είναι ένα βιολί και η Ελίφ ξετρελαίνεται.

Η Αρζού και ο Ουμίτ διαβάζουν περιοδικά σχετικά με μωρά κάνοντας σχέδια. Νιώθουν υπέροχα. Το μωρό έχει αλλάξει τη ζωή τους. Η Σιταρέ κατηγορεί τον εαυτό της γιατί αν δεν είχε εμφανιστεί το βράδυ των αρραβώνων του Ονούρ και της Λεϊλά τώρα θα είχαν αλλάξει δαχτυλίδια και τίποτα άσχημο δεν θα είχε συμβεί. Η Αλιγιέ της λέει πως δεν έχει νόημα να κατηγορεί τον εαυτό της. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως δεν είχε ποτέ δεσμό με τη Λεϊλά. Η Ελίφ κάνει εξάσκηση με το βιολί της και η Ιντζί κλείνει τα αυτιά της γιατί κάνει φάλτσα. Ο Γιουσούφ είναι σίγουρος πως η Ελίφ θα γίνει πολύ καλή στο βιολί.

Η μητέρα του Ονούρ τον αναζητά και καλεί τη Λεϊλά. Εκείνη της λέει πως δεν έχει ιδέα που είναι. Ο Ονούρ είναι μόνος και πίνει ενώ στη συνέχεια κατευθύνεται στο σπίτι της Λεϊλά φωνάζοντας. Στη συνέχεια φεύγει αλλά η μητέρα της Λέϊλά παθαίνει έμφραγμα. Η Αϊλά θέλει ο Μουράτ να βρει άλλη δουλειά και δεν μπορεί να του πει πως στην πραγματικότητα τώρα δουλεύει για τον πατέρα της. Ο Μουράτ της λέει πως είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του. Ο Λατίφ ζητάει από το αφεντικό του Μουράτ να του κάνει αύξηση. Εκείνος αναρωτιέται γιατί αλλά υπακούει.

Ο Λατίφ του λέει πως ο Μουράτ είναι ένα τίμιο παιδί και πατέρας του εγγονού του. Επίσης θέλει να κάνει κάτι καλό για εκείνον επειδή έβαλε και τον χτύπησαν άδικα. Ο Γιουσούφ καλεί τη Λεϊλά αλλά εκείνη δεν απαντάει. Πηγαίνει στο σπίτι της και βρίσκει τη μητέρα της χωρίς τις αισθήσεις της. Τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του λέει πως θα γίνει καλά. Η Αρζού δεν αισθάνεται καλά και όταν φεύγει ο Ουμίτ πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με μια φοβερή αλήθεια. Ο γιατρός της λέει πως το μωρό, είναι νεκρό...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 609, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 19/6/20 - Επεισόδιο 610: Η Αρζού αισθάνεται απαίσια όταν ο γιατρός της λέει πως το μωρό της δεν έχει καρδιακό παλμό. Αισθάνεται συντρετριμμένη. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο Γιουσούφ βρήκε τη Φεβζιγιέ χωρίς τις αισθήσεις της και την πήγε στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τη Μελέκ και την Αλιγιέ. Ο γιατρός ρωτάει την Αρζού αν πήρε άλλα φάρμακα από αυτά που της είχε δώσει και εκείνη θυμάται τα χάπια, που της έδινε η Γκόντζα. Ο γιατρός της λέει πως όποιο άλλο φάρμακο θα ήταν μοιραίο για το μωρό, όπως και έγινε. Τώρα η Αρζού μισεί ακόμα περισσότερο την Γκόντζα.

Η Αρζού αποφασίζει να κρατήσει μυστικό από τον Ουμίτ πως έχασε το μωρό. Η Λεϊλά είναι ευγνώμων στον Γιουσούφ επειδή έσωσε τη ζωή της μητέρας της. Η Λεϊλά δεν καταλαβαίνει τι συνέβη και η μητέρα της έπαθε έμφραγμα. Η Φεβζιγιέ τους λέει πως ο Ονούρ ευθύνεται για την κατάστασή της. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και βρίσκει δεκάδες πράγματα, που έχει αγοράσει ο Ουμίτ για το μωρό. Η Αρζού δεν του λέει πως έχασε το μωρό. Η Μελέκ έχει μια καινούρια πελάτισσα η οποία είδε το φόρεμα, που έραψε στη Λεϊλά. Η πελάτισσα ρωτάει λεπτομέρειες για το πως χάλασε ο αρραβώνας αλλά και για το ποια είναι η Σιταρέ. Η Σιταρέ την ακούει και νιώθει άσχημα.

Η Λεϊλά λέει πάλι ψέματα στον Γιουσούφ πως δήθεν ο Ονούρ έχει εμμονή μαζί του. Θέλει να πιστέψει ο Γιουσούφ πως ο Ονούρ τον ζηλεύει και για αυτό εισέβαλλε και στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου με αυτό τον τρόπο. Η Αρζού αρχίζει να κάνει παράλογες σκέψεις. Μπορεί η Γκόντζα να της έκανε κακό αλλά θεωρεί πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Μελέκ και έτσι έχασε το μωρό της...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 610, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ