Breaking News

ELIF: Επεισόδια 616 - 617 - 618, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 29/6/20 - Επεισόδιο 616: Ο Γιουσούφ φεύγει από το κτήμα. Η Αρζού ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει φύγει και πηγαίνει να τη βρει. Τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της στο δάσος. Τη μεταφέρει πίσω στο κτήμα. Η Λέιλα δεν αντέχει και αποφασίζει να πάει στον Γιουσούφ και τη Μελέκ να πει την αλήθεια. Όταν φτάνει όμως εκεί βλέπει τη Μελέκ στην αγκαλιά του Γιουσούφ να την παρηγορεί και εξαιτίας της ζήλιας της αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ νιώθει άσχημα και η οικογένεια της δίνει ηρεμιστικά χάπια αλλά εκείνη δεν θέλει να τα πάρει. Θέλει μόνο να ψάξει παντού για να βρει το παιδί της.

Η Αλιγιέ ζητάει από τον Γιουσούφ να πάει ξανά στο σπίτι της Αρζού και του υπενθυμίζει τον σατανικό χαρακτήρα της. Ο Γιουσούφ της λέει πως ίσως η Αρζού να μην έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ γιατί πήγε σπίτι της το πρωί και δεν βρήκε τίποτα ύποπτο. Η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού την εμποδίζει. Η Ελίφ της λέει πως θέλει να πάει στη μητέρα της. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αρζού σταματάει να της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Τρεις άντρες απαγάγουν τη Λεϊλά. Αποδεικνύεται πως κινούνται με εντολές της Αρζού, η οποία υποψιάστηκε τη Λεϊλά και τη Σουλέ από την πρωινή τους επίσκεψη.

Οι άντρες πηγαίνουν τη Λεϊλά στο σπίτι της Αρζού και εκείνη απαιτεί να μάθει τι έκανε στο σπίτι της μαζί με τη φίλη της. Η Λεϊλά στην αρχή λέει ψέματα όπως συνηθίζει αλλά στη συνέχεια ομολογεί την αλήθεια. Η Αρζού της λέει πως έχουν κοινά συμφέροντα και της προτείνει να συνεργαστούν. Αρχικά η Λεϊλά δεν θέλει να κάνει τίποτα για την Αρζού και η Αρζού της δίνει χρόνο να το σκεφθεί καλύτερα. Ζητάει από τη Λεϊλά να είναι κοντά στη Μελέκ και να την ενημερώνει για τις κινήσεις της. Η Ιντζί μοιράζει παντού φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 616, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 30/6/20 - Επεισόδιο 617: Ο Σελίμ και ο Γιουσούφ βλέπουν την Ιντζί στο πάρκο να μοιράζει φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ και την πηγαίνουν πίσω στο σπίτι. Η οικογένεια λέει στη μικρούλα πως αυτό που έκανε είναι πολύ επικίνδυνο. Η Αϊλά δεν μπορεί να πει σε κανέναν πως ο Μουράτ δουλεύει ουσιαστικά για τον πατέρα της. Η Αϊλά επιμένει πως η δουλειά του Μουράτ είναι επικίνδυνη και πρέπει να βρει άλλη αλλά ο Βεϊσέλ και η Τουλάι έχουν άλλη γνώμη. Η Ελίφ κρύβεται στο μπάνιο γιατί φοβάται την οργή της Αρζού.

Η Αρζού την κλειδώνει ξανά στο δωμάτιο και η Ελίφ δένει τα σεντόνια για να το σκάσει από το παράθυρο. Βρίσκεται στο δρόμο και προσπαθεί να ξεφύγει όταν ένα αυτοκίνητο κατευθύνεται πάνω της και πατάει απότομα φρένο. Η Μελέκ ενημερώνεται πως ένα κoρίτσι που μοιάζει με την Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Εμίρογλου πηγαίνει στο νοσοκομείο και οι γιατροί ενημερώνουν πως το κoριτσάκι είναι νεκρό. Η αγωνία τους κορυφώνεται αλλά αποδεικνύεται πως δεν είναι η Ελίφ. Όλοι λυπούνται για το άτυχο κoριτσάκι και ανησυχούν για την Ελίφ.  Η Ελίφ έχει λιποθυμήσει μπροστά στο αυτοκίνητο, που φρέναρε μπροστά της αλλά είναι καλά.

Η Αρζού την παίρνει μαζί της σπίτι. Ο οδηγός επιμένει να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά η Αρζού λέει πως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο και τον διώχνει. Το δίλημμα της Λεϊλά μεγαλώνει. Έξω από το σπίτι της βλέπει τους άντρες της Αρζού και της λένε πως θέλει να της μιλήσει. Η Λεϊλά πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της αναθέτει την πρώτη της αποστολή, να βάλει κοριό στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της «έχουμε το παιδί σου, περίμενε επόμενο μήνυμά μας, μην ενημερώσεις κανέναν». Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως οι απαγωγείς θα ζητήσουν λύτρα για την Ελίφ επειδή το επίθετο Εμίρογλου, είναι ένα δυνατό όνομα ακόμα και τώρα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 617, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 1/7/20 - Επεισόδιο 618: Η Αϊλά προσπαθεί να πείσει τον Μουράτ να αλλάξει δουλειά αλλά δεν τα καταφέρνει. Εκτός από το περιστατικό με τα διαμάντια, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη δουλειά του. Η Αϊλά θυμώνει και του λέει πως θα πάει να συναντήσει μια φίλη της και φεύγει. Ο Μουράτ όμως θέλει κάτι να της πει και την ακολουθεί. Την ακούει να μιλάει εκνευρισμένη στο τηλέφωνο και καταλαβαίνει πως η γυναίκα του κάτι σχεδιάζει. Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και καταφέρνει να τοποθετήσει τον κοριό κάτω από το τραπέζι. Τώρα η Αρζού μπορεί να ακούσει τις συζητήσεις της οικογένειας. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στη Μελέκ και ζητάει λύτρα για την Ελίφ. Η Μελέκ είναι απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει τόσα χρήματα. Ο Γιουσούφ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελίφ. Η Λεϊλά βλέπει πόσο νοιάζεται ο Γιουσούφ για τη Μελέκ και την κόρη της και στενοχωριέται.

Ο Σελίμ ζητάει χρήματα από φίλους του και όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Η Αρζού ξέρει πως η οικογένεια δεν έχει άλλη περιουσία να πουλήσει αλλά όλα τα μέλη της προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν το ποσό. Η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα και από τον Τζεβαχίρ αλλά εκείνος δεν έχει να της δώσει. Η οικογένεια συναντιέται ξανά στο σπίτι και μετρά τα χρήματα, που συγκέντρωσε αλλά δεν είναι αρκετά. Ο Γιουσούφ έρχεται και τους λέει πως βρήκε τα χρήματα και όλοι ξαφνιάζονται. Η Αρζού ακούει τη συζήτηση και ξαφνιάζεται και εκείνη. Ο Γιουσούφ, η Μελέκ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης και βλέπουν την Ελίφ μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Καθώς πηγαίνουν προς το μέρος της, δύο άντρες της Αρζού τους σταματούν. Παίρνουν τα χρήματα και φεύγουν μαζί με την Ελίφ.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιουσούφ έχει συγκρατήσει τον αριθμό από την πινακίδα του αυτοκινήτου. Η αστυνομία τους λέει πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν την Ελίφ. Ο Μουράτ ακολουθεί την Αϊλά και βλέπει ότι συναντάει τον πατέρα της. Ακούει κρυφά τη συζήτησή τους και τώρα ξέρει πως ο Λατίφ είναι αυτός, που του έδωσε τη δουλειά. Η Αϊλά τα βάζει με τον πατέρα της και υπερασπίζεται τον Μουράτ αλλά εκείνος είναι θυμωμένος με τη γυναίκα και τον πεθερό του. Ο Μουράτ περιμένει στον κήπο την Αολά και τη ρωτάει για τη συνάντησή της με τη φίλη της. Η Αϊλά του λέει ψέματα και ο Μουράτ της λέει πως ξέρει την αλήθεια. Η Αϊλά μένει άφωνη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 618, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ