Breaking News

ELIF: Επεισόδια 619 - 620, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 2/7/20 - Επεισόδιο 619: Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει από την Αρζού. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ και ο Γιουσούφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώνονται για τις έρευνες για τον εντοπισμό της Ελίφ. Η Μελέκ απελπίζεται και ο αξιωματικός της λέει πως κάνουν ό,τι καλύτερο για να βρουν τη μικρή. Ο Μουράτ δεν μπορεί να ηρεμήσει και η Αϊλά του λέει πως ό,τι έκανε το έκανε για εκείνον. Η Ελίφ κρύβεται στο δάσος και προσεύχεται να μην τη βρει η Αρζού.

Η Αρζού συναντάει έναν ηλικιωμένο άντρα και τον ρωτάει αν είδε ένα κoριτσάκι. Εκείνος της απαντάει αρνητικά αλλά την προειδοποιεί να προσέχει γιατί το δάσος είναι επικίνδυνο. Η Αρζού του λέει πως θα συνεχίσει μέχρι να βρει την κόρη της. Η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση και δεν τρώει τίποτα. Ο ηλικιωμένος άντρας πηγαίνει στην καλύβα του και βρίσκει την Ελίφ. Τη ρωτάει τι κάνει εκεί και η Ελίφ του λέει πως έχασε το δρόμο της. Ο άντρας καταλαβαίνει πως είναι το κoρίτσι που αναζητούσε η Αρζού και θέλει να την παραδώσει. Η Ελίφ του λέει πως αυτή δεν είναι η μητέρα της και πως η γυναίκα που είδε στο δάσος την έχει απαγάγει.

Ο ηλικιωμένος αποφασίζει να την πάει στην αστυνομία. Όταν βγαίνουν από την καλύβα τους βλέπει η Αρζού. Προσπαθεί να πάρει την Ελίφ αλλά ο άντρας την εμποδίζει και λέει στην Ελίφ να μπει στην καλύβα. Ο άντρας λέει στην Αρζού να μείνει μακριά από το κoρίτσι. Η Αρζού τον χτυπάει με ένα ξύλο και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο κτήμα. Η Μελέκ έχει παραισθήσεις και στο τέλος καταρρέει. Ο Ουμίτ επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι νωρίτερα. Η Αρζού ανησυχεί μήπως ανακαλύψει την Ελίφ. Ο Ουμίτ κάνει δώρα στην Αρζού για το μωρό. Ο γιατρός του Γιοσούφ δίνει φαρμακευτική αγωγή στη Μελέκ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 619, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 3/7/20 - Επεισόδιο 620: Ο γιατρός του Γιουσούφ λέει στον Σελίμ και τον Γιουσούφ πως πρέπει να φροντίζουν η Μελέκ να παίρνει τα φάρμακά της. Η Ελίφ κάνει έναν θόρυβο και η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως αυτή το έκανε. Πηγαίνει στο δωμάτιο και προειδοποιεί την Ελίφ να είναι ήσυχη. Ο Μουράτ δεν μπορεί να συγχωρήσει την Αϊλά. Θέλει να δει τον Λατίφ. Η Αϊλά του τηλεφωνεί αλλά δεν της απαντάει. Η Μελέκ εξακολουθεί να έχει παραισθήσεις και να βλέπει παντού την Ελίφ. Όλοι ανησυχούν για εκείνη. Ο Μουράτ βρίσκεται στο γραφείο του Λατίφ όταν δέχεται μια επίθεση από άντρες του Νουσρέτ και τον σώζει.

Στη συνέχεια ο Μουράτ εκφράζει τα παράπονα του στον Λατίφ και εκείνος εντυπωσιασμένος από τη γενναιότητα, που έδειξε του κάνει μια νέα πρόταση. Θέλει ο Μουράτ να γίνει το δεξί του χέρι. Η Σουλέ συναντάει τη Λεϊλά καθώς ανησυχεί για το τι θα τους συμβεί. Η Σιταρέ προσφέρει χρήματα στον Σελίμ αλλά εκείνος της εξηγεί πως δεν μπορεί να τα δεχθεί. Η Αρζού δίνει φαγητό στην Ελίφ και τη διατάξει να μείνει ήσυχη. Η Μελέκ έχει εφιάλτες και μέρα με τη μέρα η κατάστασή της χειροτερεύει. Η Ελίφ βρίσκει έναν τρόπο για να το σκάσει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 620, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ