Breaking News

Γαβαλάς - Η εξομολόγηση για την πρώην σύζυγό του: «Τώρα θα είχα έναν 45χρονο γιο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος - μεταξύ άλλων - αποκάλυψε πού και πώς γνώρισε τη γυναίκα με την οποία έμεινε παντρεμένος 9 χρόνια, τονίζοντας ότι σήμερα θα είχε έναν γιο αν δεν είχαν αναγκαστεί να διακόψουν με βiαιο τρόπο την κύηση.

Η γυναίκα του ήταν μοντέλο. Παντρεύτηκαν μετά από 2 χρόνια γνωριμίας στην Ελβετία και έμειναν 9 χρόνια μαζί. Το σπίτι τους ήταν στην Ιταλία, αλλά ταξίδευαν συνεχώς. Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε για την περίοδο που επέστρεψαν στην Ελλάδα:

«Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα εγώ μπήκα κατευθείαν σε ένα φάσμα τρέλας. Εγώ είχα επιστρέψει με τον ιταλικό "αέρα"... Αυτή η καημένη νόμιζε πως θα ζήσουμε πολύ πιο ωραία εδώ στην Ελλάδα, θα περνάμε ρoμαντικές στιγμές... Κι έτσι άρχισε η φασαρία...

Έβpιζα συνέχεια και τελικά, κάποια μέρα, μου είπε "Νομίζω πως πρέπει να μείνεις μόνος σου"... Μου είπε "φεύγω" και δεν είπα "μείνε". Είπα "ok" γιατί θεώρησα ότι ο κύκλος αυτός είχε τελειώσει.

Είχαμε κάνει παιδί, αλλά το απέβαλε. Ήταν 5 μηνών έγκυος... Ο γιατρός της είπε ότι το παιδί αυτό δε θα έβγαινε άρτιο και υγιή. Έπρεπε να αποκολληθεί και να φύγει, αλλά πρώτα έπρεπε να σχηματιστεί... Έτσι τελικά το αποκόλλησε, το έβγαλε. Ήταν αγοράκι, που του έλειπαν τα νύχια και τα μαλλιά. Τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν 45 χρονών... Και θα είχε και εγγόνια. Τώρα εκείνη μένει στην Ελβετία...»



Επίσης, ο σχεδιαστής διηγήθηκε και άγνωστα περιστατικά από το διάστημα που πέρασε στη φυλακή, καταφέρνοντας να ντύσει τους συγκρατούμενους του με επώνυμα πουκάμισα.

«Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους» είπε χαρακτηριστικά.



Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εξομολογηθεί στον Θέμη Γεωργαντά:

«Όταν μπήκα στη φυλακή αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και πάρα πολύ ταπεινωμένος. Αλλά αντλούσα κάθε τόσο από τη χλιδή και την καταξίωση που ζούσα τόσα χρόνια πριν, πάντα μέσω της δουλειάς μου. Αυτό, όμως, δεν μου έκανε να περνάει η ταλαιπωρία και οργανικά και τεχνικά, διότι ήμουν σε ένα κελί, έπρεπε να φάω οτιδήποτε μου έφερναν κλπ...

Μετά το τρίμηνο κατάλαβα ότι όλοι οι δικηγόροι κοροϊδεύουν, λένε "Θα σε βγάλω"... Στη φυλακή μου έλεγαν όλοι ότι θα μείνω τουλάχιστον ένα 9μηνο... Εγώ ήμουν προφυλακισμένος, δεν είχε βγει κάποια απόφαση.

Μου είπαν ότι στις πτέρυγες η φυλακή είχε 2.600 άτομα. Και είπα "Πρώτη φορά θα έχω 2.600 κομπάρσους στον πρωταγωνιστικό μου ρόλο". Και έτσι έκανα, είπα "Λάκη, πρωταγωνιστείς σε φιλμ που έχει να κάνει με τις φυλακές"...».