Breaking News

Γιάννης Μάρκου: «Δεν είμαι πλέον στεναχωρημένος για το χωρισμό με τη Τζούλια Νόβα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε νέες δηλώσεις του, ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, είπε μπροστά στην κάμερα για το χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια σχέσης:

«Δεν είμαι πλέον στεναχωρημένος για το χωρισμό μας με τη Τζούλια, είμαι καλά... Αλήθεια είναι αυτό που είπε η Τζούλια, εκείνη επέλεξε να χωρίσουμε. Επικοινωνούμε ακόμα με μηνύματα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης, η ζωή θα το δείξει...

Μετά από μία σχέση τόσων ετών δεν κάνεις πρόταση γάμου, έτσι όπως το περίμενε, την κάνεις με συζήτηση. Με συζήτηση είχε γίνει πρόταση, απλώς δεν ήταν αυτό που ακριβώς ήθελε, να γονατίσω και να της δώσω δαχτυλίδι. Εγώ, όμως, δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει κάτι τέτοιο.

Αν έχει σοβαρή σχέση και κάνει κάτι καλό για τον εαυτό της θα ευχαριστηθώ. Δε θα νιώσω πικρία γιατί τη Τζούλια, την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν τη βλέπω πλέον σαν σύντροφο.

Εγώ έχω ήδη προχωρήσει. Δεν έχω κάνει ακόμα σχέση, αλλά θα προχωρήσω και σε σχέση αργότερα. Είναι νωρίς ακόμα. Φλερτάρω...».




«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα... Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε.

Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

Εγώ περίμενα την πρόταση γάμου κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».