Breaking News

GNTM 3 - Ζενεβιέβ: «Σ' όποιον αρέσει... Ο μόνος που με ενδιαφέρει αν με γoυστάρει είναι ο άντρας μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η  Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι την επόμενη σεζόν στην κριτική επιτροπή του GNTM 3 - μαζί με τη Βίκυ Καγιά, το Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη - ωστόσο θα συνεχίσει να έχει και το ρόλο της creative director. Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», τόνισε:

«Σύντομα θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Δεν υπάρχει διαφορά τώρα που θα είναι και αγόρια μέσα στο σπίτι. Το μόντελινγκ έχει τις ίδιες απαιτήσεις και για τα αγόρια και για τα κoρίτσια.

Δεν αλλάζει κάτι για μένα και τη δουλειά μου, παραμένω creative director αλλά θα είμαι και κριτής. Έτσι κι αλλιώς έκανα κριτική, απλώς τώρα θα μετράει η ψήφος μου.

Δεν με ενδιαφέρει αν ο κόσμος ενοχλείται από αυτά που λέω. Ο μόνος που με ενδιαφέρει αν με γoυστάρει είναι ο άντρας μου. Οποιοσδήποτε άλλος ας μη με γoυστάρει... Το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα αρέσω στον κόσμο, αλλά να μπορέσω να εκφραστώ. Και εκφράζομαι περίεργα... Σ' όποιον αρέσει... Δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους.

Μιλάω και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με την Έλενα Χριστοπούλου, που αποχώρησαν. Δεν ξέρω αν μιλάει μαζί τους η Βίκυ Καγιά. Ρωτήστε τη Βίκυ... Έχει απαντήσει η ίδια, δε νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα...»