Breaking News

Η Άντζελα Δημητρίου ανεβαίνει στη σκηνή του J2US: «Θα πάω για έναν και μόνο λόγο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άντζελα Δημητρίου είχε διαψεύσει ότι άνθρωποι από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, που έχει τα δικαιώματα, δεν την ήθελαν στην επιτροπή του «Just the 2 of Us», κάνοντας λόγο για αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Επίσης, διαψεύστηκαν και οι πληροφορίες που την ήθελαν να αντικαθιστά την Άσπα Τσίνα, που αποχώρησε για λόγους υγείας, με τον Γιώργο Λιβάνη να επιστρέφει τελικά και να είναι ο νέος παρτενέρ και coach του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Η Άντζελα Δημητρίου θα κάνει guest εμφάνιση στη σκηνή του J2US, το ερχόμενο Σάββατο  6 Ιουνίου. Μάλιστα, θα τραγουδήσει μαζί με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου επανέλαβε ότι οι υποχρεώσεις της δεν της επέστρεψαν να εμφανιστεί νωρίτερα.

«Το Σάββατο θα δείτε πάρα πολύ ωραία πράγματα, χωρίς ίντριγκες. Θα πάω για έναν και μόνο λόγο. Υπάρχει ένας φιλανθρωπικός σκοπός και είναι καλό να πηγαίνουμε και να βοηθάμε» τόνισε η Άντζελα Δημητρίου.

Σχολιάζοντας κάποιους από τους πρωταγωνιστές του σόου, είπε ότι την εντυπωσίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, προσθέτοντας:

«Από την επιτροπή μου αρέσει πολύ η Βίκυ Σταυροπούλου γιατί είναι ο εαυτός της και τα δίνει όλα. Άλλωστε σε ένα talent σόου δεν μπορούμε να είμαστε σνομπ...».

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.