Breaking News

Η εξομολόγηση της Φώφης Γεννηματά για τη μάχη με τον καρκίνο: «Με έπιανε τρόμος...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγα λεπτά πριν τα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην εκπομπή της τη Φώφη Γεννηματά, η οποία, πέρα από μια πολύ δυναμική πολιτικός, είναι  ταυτόχρονα και μια βαθιά συναισθηματική γυναίκα, που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις στη ζωή της.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε για το ρόλο της «μητέρας», που παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών ότι δε θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδιά, εκείνη έφερε στον κόσμο δύο κόρες κι έναν γιο.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, ενώ εξομολογήθηκε για τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσαν - πέρα από τους γονείς της - η ίδια και η αδερφή της:

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη μορφή σου και τη φωνή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.

Τουλάχιστον εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους, με έντονες αναμνήσεις και πήραμε πολλή αγάπη.

Με έπιανε τρόμος στη λογική ότι μπορεί να άφηνα ξαφνικά μόνα τους τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα στη ζωή μου. Είναι πολύ οδυνηρό...

Δεν ξέρω αν προετοιμάζεσαι, καθώς ο καρκίνος είναι και κληρονομικός. Σίγουρα για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε μ' αυτό...

Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα. Το είχα ανακαλύψει από πρόληψη. Η πρόληψη με έσωσε...».

Δείτε τη συνέντευξη.