Breaking News

Η εξομολογητική συνέντευξη της Μαρίας Αντουλινάκη - Αποκαλύψεις για τους... κρυφούς έpωτες στο Διαφάνι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη «Αγορίτσα» από τις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης την πρώτη της συνέντευξη στο «The 2Night Show».

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καραντίνα, για την κατάθλιψη και πώς την αντιμετώπισε, καθώς και για τα οικονομικά προβλήματα των καλλιτεχνών.

Ακόμη, περιέγραψε τις δυσκολίες που είχε, προκειμένου να πείσει τους γονείς της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. 

«Έφαγα πολύ ξύλo» αποκάλυψε η Μαρία Αντουλινάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δούλευα κρυφά, πήγα να κάνω παράσταση σε ένα σχολείο και ο πατέρας μου δούλευε στην οικοδομή απ' έξω. Με είδε και έφαγα ξύλo στο σπίτι... Αργότερα, όταν οι γονείς μου με έβλεπαν στην τηλεόραση, άρχισαν να χαίρονται. Ήρθαν να με δουν και στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου "έφυγε" πριν 2 χρόνια. Στην τελευταία παράσταση που ήρθε να με δει, είχε συγκινηθεί πάρα πολύ. Συγκινήθηκα κι εγώ με την παρουσία του».

«Ήθελα να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι στη ζωή. Δεν με πειράζει, συμβιβάστηκα. Δε θα παντρευόμουν πότε κάποιον με το ζόρι, μόνο για να πω ότι παντρεύτηκα κι έκανα παιδιά» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ξεκαρδιστικές στιγμές από τα παρασκήνια των «Άγριων Μελισσών».

Προς το τέλος της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν υπάρχουν κρυφοί έpωτες όταν σβήνουν τα φώτα στο Διαφάνι, απάντησε:

«Σιγά μη πω ονόματα... αλλά έχει παίξει έpωτας! Μα καλά, πίστευες ότι δε θα υπάρχει; Είμαστε πόσα άτομα... ηθοποιοί, συνεργείο. Είναι το απολύτως φυσιολογικό να συμβεί αυτό... Υπάρχει ένας έpωτας που "οσμίζομαι" κι ένας που είναι φανερός».