Breaking News

Η προειδοποίηση της Σάντρας Βουτσά για την κληρονομιά του πατέρα της: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κώστας Βουτσάς και η πρώτη σύζυγός του Έρρικα Μπρόγιερ έφυγαν από τη ζωή με διαφορά περίπου 40 ημερών. Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα «Μεσάνυχτα» τη Σάντρα Βουτσά, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή μετά το θάνατο των γονιών της.

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, τις καλές σχέσεις που έχει με τις αδελφές της και το 4ο παιδί που απέκτησε ο Βουτσάς με την τελευταία σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, τονίζοντας ότι το έκανε πιο πολύ για εκείνη.

Επίσης, προς το τέλος της συνέντευξης, προειδοποίησε, όταν ρωτήθηκε για την περιουσία του πατέρα της:

«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Επένδυε και ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος.

Ελπίζω πως δεν θα υπάρχει θέμα όσον αφορά στα κληρονομικά μας διότι δε θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν όλα δίκαια και είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό.

Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία γιατί δεν ήταν αυτό το ζητούμενο.

Ο πατέρας μας, μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε όχι μόνο να δουλεύουμε, αλλά να την ευχαριστιόμαστε κιόλας τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι...».

Για τα όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με την περιουσία του αείμνηστου ηθοποιού, η Σάντρα Βουτσά μίλησε το πρωί της Τρίτης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου έδωσε κάποιες διευκρινίσεις.

Δείτε τη συνέντευξη. Οι δηλώσεις της στο Happy Day στο 2o βίντεο.