Breaking News

J2US: «Barbie Girl» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Επικά σχόλια από τους κριτές (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο 8ο επεισόδιο του «Just the 2 of Us», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ερμήνευσε με τον παρτενέρ της, Χρήστο Ζώτο, το τραγούδι «Barbie Girl» του συγκροτήματος Aqua (Soren Rasted, Claus Norreen, Rene Dif και Lene Nystrom).

Για ένα ακόμα Σαββατόβραδο η ξανθιά παρουσιάστρια ξεσήκωσε το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό του Open, ενώ ενθουσίασε και τους κριτές με την εμφάνισή της.

«Όταν βγήκες στο κουτί ήθελα να σ' αγοράσω! Ήθελα να πω "πόσο κάνει;". Είναι πανέμορφη! Μου θύμισες τα παιδικά μου χρόνια» της είπε η Δέσποινα Βανδή, με τη Σπυροπούλου να απαντά με χιούμορ: «Αγόρασέ με».


Από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασε: «Όταν βγήκες, που ήσουν πραγματικά μια κούκλα, σκέφτηκα "Τι όμορφο είναι αυτό το κoρίτσι... Ναι, αυτό να κάνει, να τη βλέπουμε, να μας ομορφαίνει τη μέρα, αλλά να μην την ακούμε, δεν χρειάζεται. Όταν όμως το τραγούδησες, είπα "Φυσικά και να την ακούμε". Ωραία το είπες και έξυπνη η επιλογή τραγουδιού».

«Ήταν η καλύτερή σου εμφάνιση.... Και τι ωραίο μπούστo, τι ωραίο πράγμα. Είναι μεθυστικό...» της είπε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ κολακευτική ήταν και η κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δείτε στο βίντεο τo backstage, την εμφάνισή της και τα σχόλια των κριτών.