Breaking News

«Just the 2 of Us» - Προημιτελικός: Επεισόδιο 10 (27-6-2020) - Αποχώρησαν ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Λιβάνης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαν αποχωρήσει από το «Just the 2 of Us» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος...

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου προβλήθηκε ο προημιτελικός του σόου του Open, που ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και του Γιώργου Λιβάνη.

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε την κριτική επιτροπή (Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής), όπως και τα 6 ζευγάρια, που προσπάθησαν να δώσουν το 100% τους προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, ο Γιώργος Λιβάνης και ο Μάριος Πρίαμος, η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Άρης Μακρής και η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Καραφώτης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπάθησαν να κερδίσουν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής, που με την ψήφο και τη βαθμολογία τους αντίστοιχα, καθορίζουν την παραμονή των παικτών στο παιχνίδι.

Το ζευγάρι που σημείωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το «Just the 2 of Us» ήταν o Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης  και ο παρτενέρ του και coach Γιώργος Λιβάνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιβάνης είχε αποχωρήσει στο πέμπτο επεισόδιο και επέστρεψε στο επόμενο, αντικαθιστώντας την Άσπα Τσίνα, που είχε φύγει για λόγους υγείας.

Τα 5 ζευγάρια που προκρίθηκαν στον ημιτελικό είναι:

• Ετεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου
• Βίκυ Χατζηβασιλείου - Κώστας Καραφώτης
• Τάσος Ξιάρχος - Κόνι Μεταξά
• Τρύφωνας Σαμαράς - Χαρά Βέρρα
• Έρρικα Πρεζεράκου - Άρης Μακρής

Δείτε το 10ο επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open - Η στιγμή της αποχώρησης στο 2ο βίντεο.