Breaking News

Κάτια Δανδουλάκη: «Παντρευτήκαμε και μετά το γάμο μας ο παπάς απόρησε γιατί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη, ο οποίος απεβίωσε το Δεκέμβριο του 2006. Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Δεν είμαι άνθρωπος, που μπορεί κανείς εύκολα να ζήσει μαζί του, γι' αυτό και ήμουν με έναν άνθρωπο που είχαμε την ίδια ζωή... Είχα δυο ζωές... Υπάρχει το πριν και το μετά τον Μάριο Πλωρίτη. Πέρασα ένα στάδιο πολύ δύσκολο».

Το βράδυ της Παρασκευής η Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1, όπου αποκάλυψε για την ημέρα του γάμου της:

«Παντρευτήκαμε στο εκκλησάκι στη Ρηγίλλης. Ήταν μία καθημερινή μέρα, όπου δεν άλλαξε το πρόγραμμά της. Παντρευτήκαμε και μετά εγώ πήγα στη "Λάμψη" κι έκανα γύρισμα. Ο Μάριος πήγε να γράψει το άρθρο του στο "Βήμα".

Ο παπάς μας είδε να βγαίνουμε και να πηγαίνουμε σε διαφορετικά αυτοκίνητα και απόρησε. "Δηλαδή, θα πάτε χώρια;" μας ρώτησε.

Έκανα γύρισμα με τον Χρήστο Πολίτη (Γιάγκος Δράκος στη "Λάμψη"). Του είπα ότι παντρεύτηκα πριν μία ώρα και γελούσε. Νόμιζε ότι έκανα πλάκα. Όταν το πίστεψε, με αγκάλιασε και με φίλησε. Δεν την ξεχνάω τη στιγμή...».