Breaking News

MasterChef 4 - Διονύσης: «Ο Γιώργος μοιάζει με το γιο μου - Τα άλλαξε όλα και έσωσε τη Μαρία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Διονύσης Πρώιος αποχώρησε, μαζί με τη Μάρλεν Γρυντάκη, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 4 και σήμερα ήταν καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο Διονύσης μίλησε για την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό και την πολυτάραχη σχέση του με τον Γιώργο Λασκαρίδη, τον οποίο - μάλιστα - παρομοίασε με το γιο του, ενώ αποκάλυψε γιατί σε ένα από τα επεισόδια τον αποκάλεσε «καραγκιόζη». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ο Ηρακλής (Αποστολίδης) είχε χάσει τον πατέρα του, εγώ είχα χάσει τον γιο μου. Είχαμε μπει σε μια σχέση παράξενη. Αλλά ο Γιώργος ήταν αυτός που πιο πολύ έμοιαζε με το γιο μου... αθλητής, μάγειρας, μορφονιός... Δηλαδή είχε πολλά κοινά με το γιο μου.

Οπότε ο Γιώργος ήταν ένα παιδί που - ουσιαστικά - το είχα και πολύ κοντά και πολύ μακριά. Δεν ήθελα να μιλήσει πολύ και να εκτεθεί... γιατί μίλαγε πολύ. Η Κατερίνα (Λένη) και ο Γιώργος μίλαγαν πολύ. 

Ο Γιώργος με τρέλανε ένα βράδυ για το που θα δώσει την κάρτα ασυλίας. Του είπα να με αφήσει ήσυχο. Μου μιλούσε όλο το βράδυ. Είχαν φύγει όλοι οι φίλοι του και ο μόνος που του είχα μείνει ήμουν εγώ. Ήμασταν πολύ κοντά. Τα είχε οργανώσει όλα για την άλλη μέρα, σκόπευε να σώσει τη Ντέμη (Γεωργίου), αλλά τα άλλαξε όλα και έσωσε τη Μαρία (Μπέη). Αυτήν που έβpιζε όλη μέρα... Με τσάντισε.

Ο Γιώργος αλλάζει άποψη κάθε δύο λεπτά. Μια σου λέει κάτι και μετά κάτι άλλο. Τον είπα "καραγκιόζη" γιατί δε μου αρέσει να λέω την άλλη λέξη που λένε συνεχώς.

Έχουμε καλή σχέση με τον Γιώργο. Μετά αγκαλιαστήκαμε. Ο πατέρας σου δε σου βάζει χέρι καμιά φορά; Αυτό σημαίνει πως δε σε αγαπάει;».