Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 69 (1-6-2020) - Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέα εβδομάδα, νέοι στόχοι στο MasterChef 4... Οι ημέρες χαλάρωσης πάνω στον εξώστη, για όσους δεν τα κατάφεραν την εβδομάδα του Silver Award, τελείωσαν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 1ης Ιουνίου, το ολόφρεσκο Mystery Box, που περίμεναν με ανυπομονησία οι 9 του διαγωνισμού, ξεκίνησε με ευχάριστες εκπλήξεις.

Γεμάτο με πλεονεκτήματα, εκτός από υπέροχα υλικά, το κουτί μυστηρίου ζήτησε και μια... "θυσία". Εκείνος με τη χειρότερη προσπάθεια, βρέθηκε απευθείας στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, τις χειρότερες προσπάθειες είχαν ο Διονύσης Πρώιος και η Μαριάννα Πουλμεντή. Μάλιστα, τα σχόλια των κριτών απογοήτευσαν τη Μαριάννα, που δεν κρατήθηκε και παίρνοντας το πιάτο της έβαλε τα κλάματα.

Τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι το  χειρότερο πιάτο ήταν της Μαριάννας, η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Το καλύτερο πιάτο ήταν του Σταύρου Βαρθαλίτη. Το πλεονέκτημά του στο Τεστ Δημιουργικότητας ήταν να μοιράσει πέντε διαφορετικά είδη κρέατος στους συμπαίκτες του για να φτιάξουν το επόμενο πιάτο τους.

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας έκλεισε με τους παίκτες να ακούν τα σχόλια των κριτών, αναμένοντας την ανακοίνωση των υπόλοιπων υποψηφίων προς αποχώρηση, τους οποίους θα μάθουμε ποιοι είναι στο επόμενο επεισόδιο.

Δείτε το επεισόδιο 69.