Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 71 (3-6-2020) - Ομαδική Δοκιμασία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη, στο επεισόδιο της Τετάρτης 3 Ιουνίου έφτασε η μέρα, που όλοι περίμεναν. Η Ομαδική Δοκιμασία, που έχει γίνει θεσμός στο MasterChef, γνωστή και ως  «τοίχος»,  βοήθησε αρκετά να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δύο ομάδες, «μπλε» και «κόκκινοι», με τους 8 καλύτερους του διαγωνισμού, χρειάστηκαν να δουλέψουν σε απόλυτη αρμονία. Η κάθε μία κλήθηκε να συνεργασθεί με την υποομάδα της, προκειμένου να παραδώσουν μαζί στους κριτές 6 όμοια πιάτα. Τρία πιάτα πρωτότυπα από την υποομάδα του αρχηγού και άλλα τρία από την υποομάδα με επικεφαλής τον υπαρχηγό.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, που είχε την αρχηγία καθώς ήταν νικητής στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας, επέλεξε το «μπλε», ενώ για αρχηγό στους «κόκκινους» έβαλε τη Μάρλεν Γρυντάκη.

Το μενού που επέλεξαν αυτή τη φορά οι δύο αρχηγοί, έπρεπε  να ακολουθηθεί και να εκτελεσθεί με απόλυτη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ακόμα και τις ίδιες τεχνικές, που επέλεξαν αυτοί. Η δοκιμασία ξεκίνησε στην κουζίνα του MasterChef 4, γεμάτη φωνές, αρκετά νεύρα, ένταση αλλά και μπόλικη δημιουργικότητα. Σ' αυτήν έπρεπε να μαγειρέψουν χωρίς να βλέπουν, ωστόσο δίνοντας οδηγίες η μία ομάδα στην άλλη, φωνάζοντας.

Να σημειωθεί ότι στο MasterChef επέστρεψε ο Πάνος Ιωαννίδης, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε, με τους δύο κριτές και τους παίκτες να τον καλωσορίζουν.

Το αποτέλεσμα της κρίσιμης ομαδικής δοκιμασίας θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Δείτε το επεισόδιο 71.