Breaking News

MasterChef 4, Μαρία-Δημήτρης: Η συμπαίκτρια που έκανε την «πρόταση» και το πovηρό μήνυμα από Μυκονιάτισσα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη - σύντροφός του και πρώην συμπαίκτριά του στο MasterChef 4 - φιλοξενήθηκαν σήμερα στη «Φωλιά των Κου Κου».

Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε τη συνέντευξη του Δημήτρη στο περιοδικό You, όπου αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση από συμπαίκτριά του, πριν μπουν στο σπίτι του MasterChef 4, να παριστάνουν το ζευγάρι για να τους παίζουν οι τηλεοπτικές εκπομπές. Αν και δεν ανέφερε όνομα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι πρόκειται για τη Μαριάννα Πουλμεντή...

Για την επίμαχη συνέντευξη μίλησαν και ο Δημήτρης με τη Μαρία. Επίσης, μετά από σχετική ερώτηση, παραδέχτηκαν και οι δύο ότι η Μαρία δέχτηκε το περισσότερο φλερτ μέσα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια η Μαρία αποκάλυψε μία ιστορία, σχετικά με ένα μήνυμα που έστειλε μία κοπέλα στον αγαπημένο της να πάει στη Μύκονο:

«Συνήθως παίρνουμε ο ένας το κινητό του άλλου στα εpωτικά μηνύματα που δεχόμαστε. Απαντάμε ο ένας για τον άλλον... Του έχουν στείλει να πάει στη Μύκονο, μια κοπέλα που έχει πισίνα, για να κολυμπήσουν μαζί. Η κοπέλα του είπε "Άσε τη Μαρία, την ξενέρωτη, κι έλα σε μένα". Πήρα εγώ το κινητό του και απάντησα. Λογικά μετά τον έκανε μπλοκ. Δεν μπορώ να πω αυτό που απάντησα, είναι πρωί ακόμα...» είπε η Μαρία Μπέη, όπως θα δείτε στο δεύτερο βίντεο.