Breaking News

MasterChef 4: Ο Βαρθαλίτης μοιράζεται το έπαθλο... «50-50» - Σταυρής: «Περήφανος που έφτασα στον τελικό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης, φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου - μεταξύ άλλων - αποκάλυψε ότι θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ με τον φιναλίστ και φίλο του Σταυρή Γεωργίου. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 - 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει το λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 - 50...

Επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο, τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που θα κάνουμε και δε θέλω να τον χάσω - ελπίζω κι αυτός δε θέλει να με χάσει -, ότι λέμε θα το τηρήσουμε, γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».

Μετά τον τελικό δηλώσεις είχε κάνει και ο Σταυρής Γεωργίου, ο οποίος είπε στον Γιώργο Κρικοριάν:

«Αισθάνομαι περήφανος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Έκανα περήφανους την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν είχα φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, αλλά με παρτενέρ. Αυτός που νικάει στο τέλος είναι αυτός που το θέλει περισσότερο».

Δείτε όσα είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στη «Φωλιά των Κου Κου» και στο 2ο βίντεο τις δηλώσεις του Σταυρή Γεωργίου.