Breaking News

Μουτσινάς: «Η διαδικασία της υιοθεσίας με κόμπλαρε... Είναι πολλά τα χαρτιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές του μήνα ο Νίκος Μουτσινάς είχε εξομολογηθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι, αλλά έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης.

Ο παρουσιαστής φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του, ενώ είπε για την υπόθεση της υιοθεσίας:

«Έχω ρωτήσει, αλλά η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατεία. Προσπαθούν, από ό,τι μαθαίνω, να πάει στον ένα χρόνο... Δεν έχω κάνει ακόμα τα χαρτιά, έχω κομπλάρει... Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα... Υπήρχε πάντα σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι... Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου "Όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς"...».

Νωρίτερα είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν είμαι θρήσκος... δεν ξέρω ποια είναι η έννοια. Πιστεύω σίγουρα σε κάτι ανώτερο, ανάβω το κερί μου και κάνω την προσευχή μου. Το πιστεύω και μετά αρχίζω και το "ανοίγω", δε θέλω να το περιορίζω. Δηλαδή είναι και πράγματα που δε μου αρέσουν... Η Εκκλησία αντιστέκεται πάρα πολύ στην εξέλιξη, αλλά δεν τους αδικώ...».

Δείτε τη συνέντευξη.