Breaking News

Ν. Παραδεισανού: «Προσπαθούσα να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά... Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία παρουσιάζει τα νέα της showbiz στο Πρωινό, φιλοξενήθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης.

Η δημοσιογράφος τόνισε ότι για την ίδια δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλάει για τα προσωπικά της, αν και βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

«Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά. Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι τόσο εpωτευμένη και ασχολούμαι τόσο πολύ με έναν άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Η Νάνσυ Παραδεισανού βίωσε πολύ δύσκολα την περίοδο της καραντίνας, καθώς έπαθε κρίσεις πανικού. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Στην καραντίνα πέρασα πολύ δύσκολα... Πέρασα πάρα πολύ μεγάλο ζόρι γιατί τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας και θα βγαίνουμε μόνο με ένα μήνυμα. Εκεί έπαθα κρίση πανικού. Δεν φαντάζεσαι. Έπαθα σοκ...

Το χειρότερο με μένα ήταν ότι δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά... Επειδή όλοι με έχουν συνηθίσει να γελάω, να είμαι χαρούμενη και να είμαι στήριγμα για τους άλλους, κανείς δεν πίστευε ότι εγώ δεν ήμουν καλά. Δεν ήξερα πώς να τους το εξηγήσω...

Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας, δεν φαντάζεσαι πόσο μου κόστισε.  Δεν μπορούσα να δω τα κοντινά μου πρόσωπα... Η μαμά μου, που είναι στη Θεσσαλονίκη, το καταλάβαινε ότι δεν είμαι καλά και με έπαιρνε μόνο με face time γιατί ήθελε να με βλέπει...».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα «υπέροχα» παιδικά της χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι μία εpωτική απογοήτευση, όταν ήταν 21 ετών, την οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. «Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται αστείο, ήμουν παιδί τότε» σχολίασε η δημοσιογράφος.

Δείτε τη συνέντευξη.