Breaking News

Ν. Μπάρκουλης: H αναβολή από τον στρατό και το αυτοάνοσο νόσημα - «Υπάρχουν άνθρωποι που αγάπησαν τον πατέρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες έγινε γνωστό ότι ο Νικόλας Μπάρκουλης, ο γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη, απαλλάχθηκε από τη στρατιωτική θητεία του, καθώς πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα.

Η Μαίρη Μπάρκουλη έγραψε στο Facebook: «Η πιο σύντομη θητεία ήταν του Νικόλα.. Είναι ήδη μέσα στο καράβι και επιστρέφει λόγω του αυτοάνοσου που έχει. Έκριναν ότι πρέπει να πάρει αναβολή για δύο χρόνια και μετά να παρουσιαστεί Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του. Ο διοικητής του στρατοπέδου Μακρή στη Μυτιλήνη, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, φρόντιζε όλα τα παιδιά με ευγένεια και καλοσύνη μου ανέφερε ο γιος μου. Και σας το αναφέρω γιατί αυτά πρέπει να ακούγονται. Καλή αντάμωση Νικόλα μου».

Ο Νικόλας δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Έφυγα γιατί έχω τη νόσο του Crohn (Κρον), πήρα αναβολή δύο  χρόνια. Λογικά θα επιστρέψω μετά από δύο χρόνια, θα πάρω το χαρτί ότι δεν μπορώ να υπηρετήσω γιατί έχω τη συγκεκριμένη νόσο και τελείωσα. Περίμενα ότι θα με κρατήσουν...

Με έχει ταλαιπωρήσει πολύ, ειδικά μετά το χαμό του πατέρα μου, που έχασα και τη γιαγιά μου, γιατί υπήρξαν στεναχώριες. Τώρα τελευταία με ταλαιπώρησε ξανά πολύ γιατί έβλεπα τη μάνα μου στεναχωρημένη, που θα έφευγα στο στρατό.

Ήταν απίστευτη η μέρα που θα έφευγα στο στρατό. Ξύπνησα το πρωί και αποχαιρέτησα τη μάνα μου σαν να ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήταν η πρώτη φορά που θα έφευγα μακριά και θα την άφηνα μόνη της. Μετά την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι θα επιστρέψω.

Ο Διοικητής μου ξεσήκωσε ολόκληρο το στρατόπεδο για να κανονίσουν να με κλείσουν καράβι. Τα πλήρωσε όλα ο στρατός... Μου βάλανε να φάω, τα πάντα όλα... Συγκινήθηκα αρκετές φορές γιατί είδα ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγάπησαν τον πατέρα μου και παίρνω κι εγώ κάποια απ' αυτήν την αγάπη...»