Breaking News

Ντάνος: «Αδυνάτισα στην καραντίνα - Όταν βγήκα από το Survivor είχα κάνει πολλές εξετάσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε ότι αδυνάτισε λόγω της... «κορονοϊο-κατάστασης», ενώ επισήμανε για την περίοδο της καραντίνας:

«Μπορώ να πω ότι η ψυχολογία μου ήταν καλή. Σίγουρα ήταν μια περίεργη κατάσταση και πήρα κι εγώ το χρόνο μου για να εγκλιματιστώ σ' αυτή. Μιας και πήρε πάρα πολύ χρόνο, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω τις δραστηριότητές μου, έκανα περισσότερο προπόνηση στο σπίτι - για να περάσει και η ώρα - και αδυνάτισα λίγο».

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το Survivor. Έχω ακούσει ότι συζητιέται το Survivor 4 ή το All Star, αλλά δεν έχω κάποια πρόταση. Όταν βγήκα από το Survivor είχα κάνει πάρα πολλές εξετάσεις, πάνω απ' όλα για τον ίδιο μου τον εαυτό, για την υγεία μου και να είμαι σίγουρος» αποκάλυψε ο Ντάνος.

Και πρόσθεσε: «Αν γίνει ξανά το Survivor, θα δούμε πού θα είμαστε, όπως και την πρόταση και θα κρίνω με βάση αυτά που θα κάνω εκείνη την περίοδο. Κάποια σχέδια των καναλιών "πάγωσαν". Ακόμα δε γνωρίζω τι θα κάνω, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις...».

Δείτε το βίντεο από το Happy Day.