Breaking News

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης «αποκαλύπτεται»: «Βασικότερος στόχος μου είναι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε σε ένα γήπεδο τένις τον μεγάλο νικητή του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος είπε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»:

«Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου μετά το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το αδιανόητο. Θέλω να πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις και να κοιτάξω μακροπόθεσμα γιατί δεν ήρθα για να με ξεχάσετε σε 2-3 μήνες. Βασικότερος στόχος μου είναι ένα μαγαζί και στη συνέχεια να κάνω κάποια εκπομπή και το κανάλι στο YouTube.

Το πιο αστείο μήνυμα που μου έστειλαν είναι ότι... είμαι πιάτο που θέλουν να έχει φαγητό. Αηδιάζω εγώ που σκέφτομαι τον εαυτό μου!

Η μητέρα μου μένει στον πάνω όροφο, αλλά δεν έρχεται συχνά. Έχουμε θέσει περιορισμό και πριν έρθει παίρνει τηλέφωνο.

Εγώ στο σπίτι μου κυκλοφορώ πάντα γuμvός. Φοράω ελάχιστα, ανοίγω το air condition, υπολογιστή και κινητό όλη μέρα. Όποτε μπορώ είμαι γuμvός. Κάνω μπάνιο, βγαίνω, σπίτι μου είμαι και κάνω ό,τι γoυστάρω.

Οι γονείς μου έχουν χωρίσει εδώ και περίπου 10 χρόνια. Εγώ ήμουν 14 τότε. Είναι η ηλικία που "πλάθεται" η εφηβεία... Η μεταβατική περίοδος ήταν δύσκολη για όλους, αλλά τελικά ήρθαμε στην ισορροπία που έπρεπε. Με τον αδερφό μου δεν είμαστε δεμένοι. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που τις ζηλεύω. Αλλά αγαπιόμαστε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, εκείνος μοιάζει στον πατέρα μας, εγώ στη μητέρα μας.

Ήμουν σε ομάδα security και είχα και σφυρίχτρα. Σε περίπτωση που γινόταν κάτι σφύριζα...

Έχω πάρει δύο ζευγάρια γυαλιά, που είναι πολύ ακριβά. Δεν τα είχα πάρει στο παιχνίδι. Το πιο ακριβό μου γυαλί είναι 420 ευρώ. Το έχω σπίτι και το κοιτάζω από μακριά, το ξεσκονίζω κάθε μέρα. Για τρεις μήνες έκανα εξτρά, ζήταγα δανεικά, δούλευα δύο δουλειές και δεν κοιμόμουν τα βράδια για να βγάλω τα σπασμένα απ' τα γυαλιά.

Συνήθως μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί έχουμε καλύτερη επικοινωνία. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα σε σχέση μου μπορεί να ήταν και 10 χρόνια. Τότε ήμουν 22-23 χρονών. Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκεσε 1,5 χρόνο».