Breaking News

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Σταμάτησα να δίνω συνεντεύξεις γιατί μου έκαναν γελοίες ερωτήσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είχε γίνει ευρύτερα γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» του Mega. Επίσης, το «Η αγάπη μου ένα βράδυ» είχε γίνει χρυσός δίσκος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός και τραγουδιστής, που εμφανίστηκε και σε θεατρικές παραστάσεις, είχε παίξει στο «Ρουά Ματ» (2014-15), το οποίο διακόπηκε στον ΑΝΤ1 και συνέχισε μόνο στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Μεταξύ άλλων, το 2017 έκανε guest και στο «Κόκκινο Νυφικό» του Alpha.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», όταν ρωτήθηκε γιατί σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις:

«Έδινα συνεντεύξεις, απλά σταμάτησα γιατί δεν έχω κάτι να πω. Οι ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν λίγο γελοίες. Μία, δύο, τρεις... πέντε... κάποια στιγμή "μουλαρώνεις" και δεν δίνεις συνεντεύξεις και λες σταματάω».

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα καμία πρόταση για την τηλεόραση. Διάλεξα να πάρω άλλο δρόμο και "χάθηκα" από τα φώτα, έφυγα για Ρόδο. Μετά επέστρεψα και ξαναέφυγα. Έμεινα 2-3 χρόνια εκτός Αθηνών. Ωραία ήταν, αλλά μου έλειπε  κιόλας το κέντρο. Τώρα που ήρθα Αθήνα θέλω να φύγω. Μάλλον είμαι αυτός που... όπου κάθεται, θέλει να είναι αλλού...».