Breaking News

Στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»: Η συνάντηση Χαράς - Στέλλας, η εγκυμοσύνη και το «κακοποιό στοιχείο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς» έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα και θα διαρκέσουν σχεδόν όλο το καλοκαίρι.  Η σειρά θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το φθινόπωρο.

Στα γυρίσματα βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», που πρόβαλε και απόσπασμα από τη στιγμή που συναντιούνται στο καφέ ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), η Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου) και η δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης Στέλλα (Ζέτα Δούκα), που προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, με τη Βάλια να στέκεται στο πλευρό της.

«Πάνω που ο Πώποτας νομίζει ότι μπορεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του, εμφανίζεται η Χαρά. Δυστυχώς, η κόρη της Χαράς, η Βάλια, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της» δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε σε guest ρόλους τους ηθοποιούς Ορέστη Τζιόβα και Σπύρο Μπιμπίλα, ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν η Σοφία Μουτίδου και η Ευτυχία Φαναριώτη.

«Ο Ορέστης Τζιόβας θα συμμετέχει για λίγο. Θα κάνει ένα κακοποιό στοιχείο από το παρελθόν της Ζέτας Δούκα... Στη σειρά θα υπάρξει και μία εγκυμοσύνη. Θα δούμε τι θα γίνει με την εγκυμοσύνη, όπως και πώς θα διαμορφωθούν τα ζευγάρια...» αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε τα βίντεο.