Breaking News

Steve Bing: Νεκρός στα 55 του ο παραγωγός ταινιών και πατέρας του παιδιού της Elizabeth Hurley (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, ο Steve Bing, παραγωγός ταινιών και σεναριογράφος, γνωστός για την έντονη φιλανθρωπική του δράση. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του περιοδικού Variety, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έθεσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, πήδηξε τη Δευτέρα στο κενό από το διαμέρισμά του, που βρίσκεται στον 27ο όροφο σε πολυκατοικία στην περιοχή Century City του Λος Άντζελες. 

Πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι έπασχε από κατάθλιψη, που επιδεινώθηκε λόγω έλλειψης κοινωνικής επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Τον συνέδεε στενή φιλία με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Bill Clinton. Ήταν πατέρας του Damian, που απέκτησε από τη σχέση του στο παρελθόν με τη Βρετανίδα ηθοποιό και πρώην μοντέλο Elizabeth Hurley (φωτογραφία κάτω). Επίσης, αφήνει πίσω του και μια κόρη, την Kira, από τη σχέση του με την τενίστρια Lisa Bonder.

Όπως αναφέρει το Variety, ο συγγραφέας της κωμωδίας «Kangaroo Jack» (2003) είχε κληρονομήσει μια περιουσία περίπου 600 εκατομμυρίων δολαρίων από τον παππού του, τον Leo S. Bing.

Αφού έλαβε την κληρονομιά του σε ηλικία 18 ετών, ο Bing εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο Stanford
για να δοκιμάσει την τύχη του στο χώρο του θεάματος.

Μάλιστα, ενώ ήταν ακόμα μαθητής στο Harvard-Westlake School, συμμετείχε στο σενάριο για το «Missing in Action» (1984), ενώ αργότερα έγραψε και για ένα επεισόδιο της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά».

Ο Bing επένδυσε περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια στην ταινία «The Polar Express» (2004), με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks, που σκηνοθέτησε ο Robert Zemeckis, επισημαίνει το Variety.