Breaking News

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Alexander Rybak: «11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Alexander Rybak ήταν ο νικητής στη Eurovision του 2009, εκπροσωπώντας τη Νορβηγία με το τραγούδι «Fairytale».

Στη Eurovision του 2018 o Alexander Rybak, με το βιολί του, ερμήνευσε στον ημιτελικό το «That's How You Write a Song» και πέρασε θριαμβευτικά ως πρώτος στον τελικό, όπου πήρε τη 15η θέση.

Ο 34χρονος, πλέον, τραγουδιστής και συνθέτης αποκάλυψε χθες στους διαδικτυακούς του φίλους ότι τα τελευταία 11 χρόνια είναι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά και πως από τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε αποτοξίνωση.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου.

Τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά-σιγά αρχίζω να νιώθω ξανά ο εαυτός μου.

Τα τελευταία χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Αυτό επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλό μου, αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά το σημαντικότερο σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα».



Θυμηθείτε στα βίντεο τις εμφανίσεις του στη Eurovision του 2009 και του 2018.