Breaking News

Βασίλης Τσεκούρας: Ο γιατρός του δημοσιογράφου μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Open, Βασίλης Τσεκούρας, μίλησε ο θεράπων ιατρός του, Σωτήρης Πράπας.

Πριν λίγες ημέρες ο Βασίλης Τσεκούρας, έπειτα από έντονες ενοχλήσεις που ένιωσε, είχε μεταφερθεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο...

Ο Σωτήρης Πράπας, διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής «Ερρίκος Ντυνάν», δήλωσε: «Πραγματικά κινδύνεψε η ζωή του, δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες... Ήταν ένα χειρουργείο για να του σώσουμε τη ζωή και πραγματικά εξελίχτηκαν όλα όπως τα θέλαμε, σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον. Έτσι, σύντομα ο Βασίλης θα είναι στο σπίτι του... Καταφέραμε και αντιμετωπίσαμε ένα πραγματικά οξύτατο πρόβλημα, που ήταν θέμα ωρών... απειλούνταν η ζωή του. Ήταν μια πολύ δύσκολη εγχείρηση, ωστόσο έχουμε την εμπειρία και τη γνώση και σαν ομάδα τα καταφέραμε».

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Βασίλης Τσεκούρας είχε γράψει στο Facebook: «Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής... Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις... Γιατί ενημερώνεσαι μετά... Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα.... Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα... Σ' ευχαριστώ απεριόριστα...  ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας.... Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα...».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.