Breaking News

Βραδινές εξομολογήσεις από την Κ. Ζυγούλη και τον Μ. Αθανασίου - Η αποκάλυψη για τον πατέρα του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος υποδέχθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος», τον Μάριο Αθανασίου και την Κάτια Ζυγούλη.

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε για τον έpωτα πριν και μετά την καραντίνα, θυμήθηκε πώς έτρεμαν τα χέρια του στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και εξήγησε τη θέση του κατά της συνθήκης του γάμου.

Επίσης, εξομολογήθηκε για τη σχέση του με τον πατέρα του, που πρωτογνώρισε σε ηλικία 13 ετών:

«Mε τον πατέρα μου γνωριζόμαστε στα 13. Δημιουργείται ένα μεγάλο κενό πάλι από επιλογή δική μου, στα πλαίσια της οργής και του θυμού. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός πια και δεν γνωρίζω ούτε που βρίσκεται ο άνθρωπος και τι κάνει. Είμαι με μια φίλη μου, είμαι στο στρατό και ψάχνω με το αυτοκίνητο να βρω ένα μέρος να πάω. Ανοίγω το παράθυρο και κορνάρω σε ένα ταξί. Ρωτάω "Πώς πάω για περιφερειακό Λυκαβηττού από κάτω;" και μου λέει "Ωχ Μάριε!". Πιάσαμε κουβέντα... Κλείνω το παράθυρο, με ρωτάει η κοπέλα αν τον γνωρίζω τον κύριο και της απαντάω "Ναι, πατέρας μου είναι"!».

«Είχα ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης στο παρελθόν γιατί μια θαυμάστρια δεν με άφηνε σε ησυχία», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Αθανασίου για μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με φαν του.

Από την πλευρά της η Κάτια Ζυγούλη, που παρουσιάζει στην ΕΡΤ τις «Ιστορίες μόδας», μίλησε για την εμπειρία των γυρισμάτων έπειτα από μια περίοδο καραντίνας με μαγειρική, κηπουρική και καθάρισμα και περιέγραψε χαρακτηριστικές στιγμές της καθημερινότητάς  της με τέσσερα παιδιά.

Επίσης, θυμήθηκε την πρώτη φορά που μίλησε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά, ενώ αποκάλυψε μια ρoμαvτική τους συνήθεια, καθώς και το τραγούδι που της έχει αφιερώσει.

Δείτε το βίντεο.