Breaking News

Χάρης Ρώμας: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τη σχέση μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος υποδέχθηκαν τον Χάρη Ρώμα στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1.

Ο δημοφιλής τηλεοπτικός «Κατακουζηνός» ή «Πώποτας» αναπόλησε με συγκίνηση την πρώτη φορά που πάτησε στο θεατρικό σανίδι, όταν ύστερα από επιλογή του Μάνου Χατζιδάκι έγινε το νεαρότερο μέλος της θεατρικής «Πoρvoγραφίας» το 1983.

Επίσης, θυμήθηκε στιγμές της συνεργασίας του με τη Σαπφώ Νοταρά, μίλησε για όσα τον κάνουν περήφανο - όχι μόνο στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική ζωή του - και ανέτρεξε στις πιο αγαπημένες δουλειές του στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια.

Μεταξύ άλλων, απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση δέκα χρόνων που έχει, ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε:

«Το γεγονός ότι μένουμε κατά διαστήματα χωριστά είναι συνταγή της επιτυχίας. Θέλω χρόνο μόνος μου, το έχω ανάγκη. Για διάφορους λόγους - οικογενειακούς κλπ - δε μένουμε συνέχεια μαζί... Όταν δε μένουμε μαζί είμαστε "κολλημένοι" στο τηλέφωνο,

Δε θέλω να το λέω για να μην το γρουσουζέψω... Δε θέλω να χαλάσει ή να πέσει μία κακή ενέργεια σε μια τόσο μεγάλη αγάπη. Είναι δύσκολο να αγαπήσεις πραγματικά πολύ και είναι, επίσης, δύσκολο να στο γυρίσουν πίσω με τον ίδιο τρόπο. Είμαι και χαρούμενος και περήφανος που το πέτυχα αυτό στη ζωή μου...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο 2ο βίντεο.