Breaking News

Χατζηβασιλείου: «Στο J2US πήγα για ψυχοθεραπεία γιατί πέρασα δύσκολα μετά το Πάμε Πακέτο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για την εμπειρία της σαν τραγουδίστρια στο J2US, όπως και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν σταμάτησε το «Πάμε Πακέτο». Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Δεν πήγα στο J2US για να κάνω καριέρα, άλλα γιατί η προσπάθεια γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρωτίστως συμμετέχω για να βοηθήσω τα κoρίτσια του ορφανοτροφείου "Η Μέλισσα". Όλη η δική μου αμοιβή πάει κατευθείαν με συμβόλαιο στο ορφανοτροφείο. Εγώ δεν παρεμβαίνω καθόλου. Και χαίρομαι γιατί όσο παραμένω στο παιχνίδι τόσο μεγαλύτερη είναι η βοήθεια.

Εγώ προσωπικά πήγα στο J2US για ψυχοθεραπεία, γιατί πέρασα μία δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το "Πάμε Πακέτο". Έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Μη τα ξεναλέμε... τα έχω πει αυτά. Ήταν η καθημερινότητά μου. Όταν ακραία και ξαφνικά διακόπηκε, μετά από 14 χρόνια εκπομπής - 17 ήμουν στον Alpha - ήταν κάπως σαν ξερίζωμα... 

Έχω νιώσει πολλές φορές ότι με αδίκησε η επιτροπή του J2US, αλλά δε με νοιάζει καθόλου... Αλλά γενικά δε μου αρέσει η αδικία. Πολλές φορές γίνεται κριτική για άλλα πράγματα, που δεν έχουν σχέση με το τραγούδι και τον τρόπο που το ερμήνευσες...».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε ότι γράφει και δεύτερο βιβλίο αυτογνωσίας. Το πρώτο ήταν το «Κάν' το να συμβεί τώρα!».